- 19 Ağustos 2014
- 135
- 80
- 28
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olur Teşekkür ederim :)) burdan yardımlaşırz. Önceki hamileliklerinizde kaç kiloydunuz . Çok aldınz mıBen şu anda 81 kiloyum. bi oğlum bi kızım var Allah bağışlarsa.
tekrar hamileyim.
bakalım ben nolacağım. benim ki bi de planlayarak oldu.
kilo vermeden hamile kaldım. bakalım buradan yazarım kaç kiloyum kaçla doğum yapacağımı Allah nasip ederse. Hayırlı doğumlar dilerim.
Benim şeker problemim yok allaha Şükür 74 çıktı şekerim. Ne güzel 61 kiloymuşsun bir zamanlar :) keşke bende suan 61 kilo olsam ama evlenirken 70 kiloydum 10 kilo aldim 80 oldum. Şimdi bide hamile olunca korkmaya basladim :) 3.5 aylık oldum ama daha kilo almadim ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Allah hepimizin Yardımcısı olsuntabii memnuniyetle
ilk hamileliğimde 61-62 ile hamile kaldım 71 ile doğum yaptım
ikinci hamileliğimde 70 ile hamile kaldım 79 ile hamile kaldım ama gebelik şekeri çıktı her ikisinde de perhizle kilo mu kontrol altına aldılar
yoksa çok kilo alabilirdim
bu hamileliğimde de büyük ihtimal dikkat edeceğim çünkü şeker için artık insülin veriliyormuş çevremden duyduğuma göre
çünkü benim şeker değerlerim baya yüksek çıkmıştı ilki 245 ikincisi 195 ti
Sen böyle diyorsan ben öleyim :)) boyun kac . Benim allahtan boyum var da kilom hiç abartı durmuyor :)Ben 54 kiloyum. Bu kilolarda hamile kalmaya korkuyorum. Şöyle bi rahat 50 ye inmeden çocuk planı yapmam.
Evet öyle diyorlar :) emzirirken veriliyomuş:) doğumdan sonra ne kadar veriliyor. Doğum anından sonraAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
herkes söylüyor ama gerçekten doğru o da ne söyleyeyim çocuk doğduktan sonra kiloların hızla gidiyor hele hele emzirmeyle bebekle ilgilenirken bir bakmışsın eski halinden daha da zayıfsın
hayırlı doğumlar
Ya benim biraz göbeğim var o yüzden. Hamile kalırsam tam bayan göbeğe dönüşürüm. Vücudum dengeli alsa o kadar takmam. Bölgesel sorun.Sen böyle diyorsan ben öleyim :)) boyun kac . Benim allahtan boyum var da kilom hiç abartı durmuyor :)
O zaman doğru diyorsun dikkat etmen lazım bölgesel olunca zor oluyoYa benim biraz göbeğim var o yüzden. Hamile kalırsam tam bayan göbeğe dönüşürüm. Vücudum dengeli alsa o kadar takmam. Bölgesel sorun.
Çok iyi rahatliyorum bunları duyunca :)Bebeğin seni ne kadar (sakın yanlış anlaşılmasın) hırpalayacağına bağlı :)
gazlı bebek olursa aldığın kiloların üstüne bi o kadar daha vermen işten bile değil
sağlıklı olsun da elbet verirsin
hele hele ayaklanınca peşinde koşturmaktan günlük sporunu yapmış olacaksın hatta daha fazlasını