- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ya ben illada birsey olur demiyorum ama olabilirdeİki sene sonra bana böyle bir mesaj, arama gelse alay ediliyormuş gibi hissederdim sanırım. Ama tabi durumu anlatırsa belki bir şey olabilir. Yine de o kadar zaman sonra bıraktığı gibi bulabileceğini düşünmüyorum ben.
Bende oyle hissediyorum bide dinleseValla evvelim bu isler biraz kismet biraz da gayret isi arkadasin baglantiya gecse guzel swyler olabilir gibi
Ya ben illada birsey olur demiyorum ama olabilirde
Hic birsey olmasa bile eski iki dost tekrar gorusur gozuyle bakiyorum kaybedilecek birsey olmaz kanaatindeyim
Sahsen o insanin yerine kendimi kiydugumda mutlu olurum hatirlanmak guzel sey
Belki benden buyuk olmasan dedigi icin kiz umitsizlige kapilmistir sonucta degistirilemeyecek biseyHatırlanmak güzel tabi de, bu kadar sene iletişim kurabilirdin istesen şeklinde bir tepkiyle de karşılaşabilir. Sonuçta seninle evlenirdim demiş. İletişimin kopmasını da bu olaya bağlayıp hayatına devam etmiştir.
Yok ya ben cok masumumEvvel senin bu arkadasinin aklina nerden gelmis 2 sene sonra.senin payin olmus olabilir mi hatirlamasinda
Benimde aklima o durum geldiBelki benden buyuk olmasan dedigi icin kiz umitsizlige kapilmistir sonucta degistirilemeyecek bisey
Belki benden buyuk olmasan dedigi icin kiz umitsizlige kapilmistir sonucta degistirilemeyecek bisey
Degil mi bencede bu tarz sozcukler duygulari saklamak icin kullanilsn perde gibi gwliyorArkadasin biseyler hissediyosa soze takilmasin.bana da kanki diyen adam az kosmamisti pesimde.isteseydim suan simdiki esimle degil onunla evliydim
arasın.@mangolubira sen ne diyorsun evvelin arkadasi ne yapsin.
Bence arasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?