• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi Bu Kız Ne Yapsın

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Iyi geceler KK özelliklede BDV takipcisi hanimlar

Biliyorum cok konu aciyorum ama konu bu sefer bana degil cok yakin bi arkadasima ait biz ikilemde kaldik sozlere danismaya karar verdik yardimci olursaniz cok sevinecegiz

Simdi konu su ki arkadasimin universiteden yakin bi erkek arkadasi var zaten bu kisiylede ayni memleketteler ama cocuk aslen farkli bi ilden

Yani anlayacaginiz hem ayni sehirden hem ayni ilden iki universite arkadasi bu cocuk arkadasima hep cok yakinmis ilgiliymis (-mis li zaman eki kullaniyorum cunku o zamanlar arkadasimla tanismiyordum) beraber zaman gecirirlermis

Bu soz konusu kisi ailesiyle arasinda sorun oldugu icin ailesiyle gorusmedigi halde 2 ayda bir memlekete gelir bu arkadasi mutlaka arar zaman gecirirlermis(bazı parcalari birlestirdigimizde sadece arkadasim icin memlekete geliyir gibi gorunuyor)

Bu kisi en son geldiginde arkadasi aliyor gezip eglenip guzel bir gun gecirdikten sonra eve goturmus arkadasim arabadan inecekken bir kac kere elini tutup inmesine mani olmus en sonunda alnından öpüp benden büyük olmasaydın (1 yas buyuk arkadasim) seninle evlenirdim demis

Bu olaydan sonra universiteden arkadasimdan hoslanan bi cocuk arkadasimi musallat olmus telefondan rahatsız etmeye falan baslamis (cocugun saplantili oldugunu dusunup korktugu icin )en sonunda arkadasim face hesabini kapatmis telefon numaralarini falan degistirmis soz konusu kiside defalarca kez arkadasimi aramis ulasmaya calismis ama arkadasim o donemin kafa karisikligindan soz konusu kisiylede bagini koparmis

Simdi arkadasimla konustugumuzda bazi anlar hatiralar falan konusuldugunda sanki puzllenin eksik parcalari birlesiyormus gibi oluyor aslinda soz konusu kisinin arkadasimdan hoslandigi gibi bi izlenim cikiyor ve sahiden arkadasima deger veren biri oldugu icin arayip tekrardan konussa belki birssylerin baslangicina vesile olur diye dusunuyorum ama arkadasim aradan gecen 2 yildan sonra aramanin mantiksiz olacagini dusunuyor

Siz olsaniz bu durunda ne yapardiniz

Not:Arkadasim bu kisiye asik degil ama cok deger veriyor

Önemli Not: bu kisi evli nisanli falan degil hayatindada suan kimse yok

(Konu bana degil arkadadima aittir ben yazdigim icin icindeki eksik yada hatali cumleler bana aittir bundan dolayi yapilan yorumlarin dikkate alinmasini rica ederim)

Edit: Hatta bi film vardi belki izleyenler olmistur" Hava Soguktu Ve Yagmur Ciseliyordu " diye o filmdeki gibi sonradan birlestirilen parcalardan adamin kadina asik oldugu cikiyordu benim icinde bu hikaye onu andiriyor

Son düzenleme:
İki sene sonra bana böyle bir mesaj, arama gelse alay ediliyormuş gibi hissederdim sanırım. Ama tabi durumu anlatırsa belki bir şey olabilir. Yine de o kadar zaman sonra bıraktığı gibi bulabileceğini düşünmüyorum ben.

aramasın..
çocuk kızı eve bırakmış buda demek oluyor ki bulmak istese telefonun değişmiş olmasının bir önemi yoktu..

İki sene sonra bana böyle bir mesaj, arama gelse alay ediliyormuş gibi hissederdim sanırım. Ama tabi durumu anlatırsa belki bir şey olabilir. Yine de o kadar zaman sonra bıraktığı gibi bulabileceğini düşünmüyorum ben.
Ya ben illada birsey olur demiyorum ama olabilirde

Hic birsey olmasa bile eski iki dost tekrar gorusur gozuyle bakiyorum kaybedilecek birsey olmaz kanaatindeyim

Sahsen o insanin yerine kendimi kiydugumda mutlu olurum hatirlanmak guzel sey

Ya ben illada birsey olur demiyorum ama olabilirde

Hic birsey olmasa bile eski iki dost tekrar gorusur gozuyle bakiyorum kaybedilecek birsey olmaz kanaatindeyim

Sahsen o insanin yerine kendimi kiydugumda mutlu olurum hatirlanmak guzel sey

Hatırlanmak güzel tabi de, bu kadar sene iletişim kurabilirdin istesen şeklinde bir tepkiyle de karşılaşabilir. Sonuçta seninle evlenirdim demiş. İletişimin kopmasını da bu olaya bağlayıp hayatına devam etmiştir.

Hatırlanmak güzel tabi de, bu kadar sene iletişim kurabilirdin istesen şeklinde bir tepkiyle de karşılaşabilir. Sonuçta seninle evlenirdim demiş. İletişimin kopmasını da bu olaya bağlayıp hayatına devam etmiştir.
Belki benden buyuk olmasan dedigi icin kiz umitsizlige kapilmistir sonucta degistirilemeyecek bisey

Aradan koca iki sene gecmis ulasmak isteyen bir sekilde numarayi bulup ulasirdi diye dusunuyorum yani bence gerek yok ask yok birsey yok bence luzumsuzca...

Arkadasin olaylara fazla anlam yuklemis. Seven erkek yasa basa bakmaz. Arkadasimin birinin kocasi kendinden 7, digerinin kocasi 11 yas kucuk. Hadi biz ilerleyen yaslardayiz, da diger arkim de 21 yasindayken 19 yasinda biri ile evlenmisti. Arkadasinin degerlisi yasi bahane etmis, arkadasin umitlenmesin diye..

@mangolubira sen ne diyorsun evvelin arkadasi ne yapsin.
Bence arasin
arasın.

yapmadığıma değil yaptığıma pişman olmayı tercih ederim şayet pişman olma ihtimalini düşünüyorsa.

nasipte olmasa akla düşmezdi. belki mutlu son olmaz ama nasipte yeri var ki aklına gelmiş. arasın yazsın naparsa yapsın ama içinden geçeni yapmadan durmasın. ömür dediğin bi gündür:))

Back
X