Simdi burada kim hakli

Kv sinde mi agırladi sizi. Yani orada rahat edememiştir dısarda bulussaydınız keske. Musait degilmis yani daha uzun nasil agirlasin
14 saatlik yolculukla memlekete gittim.4 yıldır görüştüğüm iki konsum var.samimiyiz ya da ben öyle sanıyordum.ayda en az 2 3 defa görüşürdük.
Neyse memlekete gittim ve arkadaşımı aradım.ben geldim dedim.musaitsen görüşelim.o başka bir yere yatılı misafirliğe gitmiş geldi benim için.evi tadilatta idi.bir üst katta kayınvalidesine gittik.evet bana ikramlar yapıldı ama ne biliyim şunu ister misin bunu ister misin şeklinde.neys3 balkona geçelim dedi.icerde 30 35 dakka oturdum.balkonda daha yarim saat olmamıştı bak figen de seni çağırdı.saat 16.00 kocası gelir.biz kusuz ya beni göndermiyor sanır.sen ona da uğra istersen şimdi dedi.ne biliyim ben daha uzun hasret gideririz falan sanıyordum.oraya büyük ölçüde kendisi ile görüşmeye gelmiştim.oyle deyince kakalktıgittim.diger arkadas adam gibi ağırladı beni.otele geldim o arkads beni aradı, bir kaç gün sonra mesaj attı.cevapladim ama öylesine.bir kaç gündür beni defalardır arıyor açmıyorum. Kırıldim. Sanırım çocuğun eski kıyafetlerini kargoluyordum, artık göndermez mi diye korktu ne.bana oraya gittiğim de keşke senin oğlanın eski terliklerimi de getireydin dedi.
Hakli miyim o mu haklı.1 saatte misafir gönderilir m8

Göndermesem telefonunu açmasam başka numaralardan beni arayıp defalarca kıyafet isteyen bir insandan bahsediyoruz.
Ay bu kadar elestiriyorsaniz yakin arkadas değilsinizdir zaten. Kadina bir tek dilenci demediginiz kaldı. Ne kadar ayıp. Agirlama mevzuu ayri koyafet olayı ayrı konu ama siz hemen oradan vuruyorsunuz. Agirlama olayında da siz haksizsınız. Son dk haber verilmez ayip hadi oyle yaptınız agirlanma beklenmeniz ayıp. Haksız olan hep sizsiniz

Back
X