• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simdi cok uzaklarda..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Yurt disinda yasiyorum. Sevgilim turkiyeden yurtdisina geldi. Tanistik konustuk gorustuk. Sevgili olduk. Aradan 1 sene gecti ciddi sekilde evliligi dusundu.. anneme anlatim. Karsi cikti. Isi yok gucu yok.. tanistir annenle ustelip durdu olmaz dedim.. oturum icin usteledigini dusundum..

Ve turkiyeye geri dondu.. bana olan sevgisi okadar bagli ki.. cok uzuldum ona karsi suphelendigimi..okadar cok sahip cikiyor ki bana..tum ailesinin yaninda ovmus beni.. camerada ailesinin yaninda beni ozledigi icin agladi gozumun onunde..

Suan sizden fikir almak istiyorum..ihtiyacim var sizlere hemde cok..
1 Turkiyede evlilik planlarimiz var artik..
Ben oraya alisabilirmiyim? ailemden uzak kalicam... mantikli geliyormu size? Artik baska yol yok.. islerini orda kurucak.. ayaklarinin uzerinde durucak.. burda yapamadi oturumu yoktu..

2 Birde biraz once sevglim aradi turkiyeden annenin nrsini ver annenle konuscaz diye.. napicam verimmi nrsni? Napsam kizlar :( annemle aram iyi dgl amaa nedicem anneme :(

Yardim kizlar :((((

Annenin telefon numarasını verme,onunla ne konuşacak ki?
Adam işini gücünü ayarlasın,parasını biriktirsin,düzenini kursun,en son aileleri katarsınız işe.
Ortada fol yok yumurta yok neyin peşinde ki?

Annenin telefon numarasını verme,onunla ne konuşacak ki?
Adam işini gücünü ayarlasın,parasını biriktirsin,düzenini kursun,en son aileleri katarsınız işe.
Ortada fol yok yumurta yok neyin peşinde ki?

Tanismak icin.. annemden fikir almak istiyorlar.. turkiyeye gelin gitsem izin verimi diyerek.. :(

İyi de tanışmaya ne gerek var ki?
Boşu boşuna annenin canı sıkılacak işsiz güçsüz bir adamla arkadaşlık ettiğin için.

millet türkiye dışına gelin gidip oralara alışabiliyorsa sen de türkiye ye alışabilirsin,
annene emri vaki yapma bence numarasını verip, iyi yönlerini anlat sevgilini ne kadar sevdiğini anlat sevgilinde işini bulsun önce acele etmeye gerek yok, işini gücünü kurduktan sonra annende alışmış olur hem...

Canım ortada bişey yokken anneni konuşturma ayarlasın durumunu askerlikti işti. ondan sonra tanışırlar.

En iyisi nryi vermemekmi kizlar? Oylemi diosunuz? Normalde okula devam etmeyi dusunuodu.. benim icin okul uzun surer diye is hayatina atilicak. Asker derken, is vs.. normalde okula gitse askere gitmesi hemen mecbur dgl sanirim .bu yuzden annemden garanti istiyorlar adim aticaklar..annemden fikir almak istiyorlar..benden yana adim bekliyorlar ..
Bu arada askerligin suresi 3 ay inmis kizlar.. 11 ay olmus haberiniz varmi?

Back
X