- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
ŞİMDİ GENE KAN VERDİM VE MUAYENE OLACAĞIM SONUÇLA BİRLİKTE..EĞER İYİ BİR YÜKSELME YOKSA VE DOKTOR CEVABIYLA BİRLİKTE PES EDECEĞİM..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cnmm niye bu kadar takintilisinnn. Adetin gecmismiydiŞİMDİ GENE KAN VERDİM VE MUAYENE OLACAĞIM SONUÇLA BİRLİKTE..EĞER İYİ BİR YÜKSELME YOKSA VE DOKTOR CEVABIYLA BİRLİKTE PES EDECEĞİM..:)
7.29 CANIMKaç çıkmıştı ki![]()
Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşarız kardeşi. Sabırla bekleyelim. Elbet zamanı vardır7.29 CANIM
benimde çok kimyasal oldu canım benim içini ferah tut allah vakti zamanı gelince verir inşallahHakkımızda ne hayırlı ise onu yaşarız kardeşi. Sabırla bekleyelim. Elbet zamanı vardır
İNSALLAH KARDSİM...benimde çok kimyasal oldu canım benim içini ferah tut allah vakti zamanı gelince verir inşallahbu sefer umutluyum bende umutlar olmasa yaşam olmaz sakın vazgeçmeyinn
ayyy canım benimmm inşallahhhh herşey gönlünce olsun çok sevindim senin adınaKIZLAR DOKTOR RAHMİN KALINLAŞMIŞ DEDİ VE RAHİMDE Bİ YERDE GÖSTERDİ Bİ ASİMETRİKLİK VAR BU KESE GİBİ DURUYO DEDİ %80 HAMİLESİN DEDİ FOLİK ASİT VERDİ
YA BEN HALA SEVİNEMİYORUM AMA..başka hastanede dün akşamki sonuç 7.29 iken burdaki 5.92 çıktı doktor değerler hastaneden hastaneye değişir dedi kafam karıştıayyy canım benimmm inşallahhhh herşey gönlünce olsun çok sevindim senin adına![]()
bu aralar düzenli kontrol ettir bakalımYA BEN HALA SEVİNEMİYORUM AMA..başka hastanede dün akşamki sonuç 7.29 iken burdaki 5.92 çıktı doktor değerler hastaneden hastaneye değişir dedi kafam karıştı
yok iki kanıda özelde verdim ben zatenbu aralar düzenli kontrol ettir bakalımnasıl değişirmişki öyle özel bi hastaneye görünmeni tavsiye ederim devlet hastanelerine güvenim kalmadı
![]()
Güvenilir bi kadın doğumcu araştır o zaman canım benim. Hangi ildesin acabayok iki kanıda özelde verdim ben zaten
Canım adetin kaç gün gecmistiKIZLAR DOKTOR RAHMİN KALINLAŞMIŞ DEDİ VE RAHİMDE Bİ YERDE GÖSTERDİ Bİ ASİMETRİKLİK VAR BU KESE GİBİ DURUYO DEDİ %80 HAMİLESİN DEDİ FOLİK ASİT VERDİ
cumartesi adet olucam daha geçmedi canımCanım adetin kaç gün gecmisti
Cumartesi tekrar baktır canım benim inşallah yükselir o zamana kadarcumartesi adet olucam daha geçmedi canım