ŞİMDİ GENE KAN VERDİM EĞER YÜKSELME YOKSA BU SEFER PES EDECEĞİM..

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
ŞİMDİ GENE KAN VERDİM VE MUAYENE OLACAĞIM SONUÇLA BİRLİKTE..EĞER İYİ BİR YÜKSELME YOKSA VE DOKTOR CEVABIYLA BİRLİKTE PES EDECEĞİM..:)

ŞİMDİ GENE KAN VERDİM VE MUAYENE OLACAĞIM SONUÇLA BİRLİKTE..EĞER İYİ BİR YÜKSELME YOKSA VE DOKTOR CEVABIYLA BİRLİKTE PES EDECEĞİM..:)
Yaa cnmm niye bu kadar takintilisinnn. Adetin gecmismiydi

hemen vazgeçme :( benim 4 yıldır olmuyo doktorlar yüzünden kısırlaşma yaşadım ama pes etmedim şuan bende bekliyorum 10 günüm var adet günüme :( inşallah hayırlı haberler asla vazgeçmeee..

Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşarız kardeşi. Sabırla bekleyelim. Elbet zamanı vardır
benimde çok kimyasal oldu canım benim içini ferah tut allah vakti zamanı gelince verir inşallah :( bu sefer umutluyum bende umutlar olmasa yaşam olmaz sakın vazgeçmeyinn

KIZLAR DOKTOR RAHMİN KALINLAŞMIŞ DEDİ VE RAHİMDE Bİ YERDE GÖSTERDİ Bİ ASİMETRİKLİK VAR BU KESE GİBİ DURUYO DEDİ %80 HAMİLESİN DEDİ FOLİK ASİT VERDİ
ayyy canım benimmm inşallahhhh herşey gönlünce olsun çok sevindim senin adına :KK200::anneadayı:

YA BEN HALA SEVİNEMİYORUM AMA..başka hastanede dün akşamki sonuç 7.29 iken burdaki 5.92 çıktı doktor değerler hastaneden hastaneye değişir dedi kafam karıştı
bu aralar düzenli kontrol ettir bakalım :( nasıl değişirmişki öyle özel bi hastaneye görünmeni tavsiye ederim devlet hastanelerine güvenim kalmadı :(

Back
X