- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
- Konu Sahibi prensesilya
Hormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu doktor soylediginde zaten gebesin der. Demedi mi sonucu soylerken doktor?Hormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Sonucu doktor soylediginde zaten gebesin der. Demedi mi sonucu soylerken doktor?
Hayırlı uğurlu olsun.
Hadi hayirli olsun. Hayirli ise ALLAH bizede nasip etsin.Caniq
Caniim internetten sonucuma baktim simdi yoldayim dr a gidiyorum hem sonuclari alicam çıktısını hem de soracagm :)
hayırlı olsun annesi :)
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Hadi hayirli olsun. Hayirli ise ALLAH bizede nasip etsin.
sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar5270.50 cikmis arkadaşımınki 4 haftalikken beta hcg.bu farki da anlamadim hic benimki cok cok dusuk onunkiye gore :s
Adetten hemen sonra yumurtlamis olabilir canım yada üzerine görme olabilir kese gorununce net haftasını söyler zaten doktor5270.50 cikmis arkadaşımınki 4 haftalikken beta hcg.bu farki da anlamadim hic benimki cok cok dusuk onunkiye gore :s
sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar![]()
![]()
Canim benim bozma moralini enerjinizi yüksek tutun ve dua et bol bolKizlar yasimdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi
Neden dusuj olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi![]()
Canim strese girme bu yuzden...5270.50 cikmis arkadaşımınki 4 haftalikken beta hcg.bu farki da anlamadim hic benimki cok cok dusuk onunkiye gore :s
Hayır hiçte düşük değil herkesin yumurtlama günü farklıdır belki senin döllenme geç olmuşturCanım sagolasin birinin de 4 haftalikken degeri bin çıkmış.benim deger 680 ama 5 hafta nasi oluo benimki dusuk mu bu durumda :s su an yoldayim dr a giderken bile kafanizi sisiriyorum affola