Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Hayırlı olsun :)) çok az durumuna bakma değerin gec döllenme olmuş olabilir benim mesala adet günü 500 kusurdu herkeste farklı olur ;)

5270.50 cikmis arkadaşımınki 4 haftalikken beta hcg.bu farki da anlamadim hic benimki cok cok dusuk onunkiye gore :s
sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar ;) :KK200::anneadayı:

Kizlar ya :KK43: simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi :KK43:
Neden deger dusuk olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi :KK43:

sakın hcg değerlerine takılma bak aralıklar ne kadar geniş sana yazdığım tabloda herkesin farklı çünkü önemli olan 2 ye katlayarak düzenli yükselmesi tatlım takma sakın kafana keyfini çıkar :KK66: :KK200::anneadayı:

Canim son msjimi oku bak doktor belki gelişmeyecek dedi ya cok moralim bozuldu :(

Kizlar ya :KK43: simdi doktordan ciktim dedi ki 6 gunluk gecikmeye gore degerin düşük cuma gunu yine gel dedi yine bakicaz dedi :KK43:
Neden dusuj olabilir dedim, belki gelismeyecek hersey olabilir bakicaz dedi :KK43:
Canim benim bozma moralini enerjinizi yüksek tutun ve dua et bol bol:anneadayı: hayırlı ve sağlıklı olsun inş sabret birazcık daha :KK46:

Back
X