Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

selamlar...ben de saglik ocagina gittim kalo atisini dinlettiler coook duygulandim bu gune kadar ultrasonda hic dinletmemisti doktorlar..tansiyonumu ve kilomu olctuler 3 kg almisimyavas olmam lazim...tetanoz icin 21 eylulde gel dediler herhalde 20. haftayi bekleyecekler...ertesi gun kan da. verdim pazartesi cikacak ...sali gunu 3lu test sonucumu ve kan tahlil sonucumu alip kadin dogum doktoruna gidecegim..
3lu tesrim de temiz bu arada tanii yine yas riski 1/313 biraz yuksek yani..ama 250nin altina duserse amniyosentez isteniyormus..

selamlar...ben de saglik ocagina gittim kalo atisini dinlettiler coook duygulandim bu gune kadar ultrasonda hic dinletmemisti doktorlar..tansiyonumu ve kilomu olctuler 3 kg almisimyavas olmam lazim...tetanoz icin 21 eylulde gel dediler herhalde 20. haftayi bekleyecekler...ertesi gun kan da. verdim pazartesi cikacak ...sali gunu 3lu test sonucumu ve kan tahlil sonucumu alip kadin dogum doktoruna gidecegim..
3lu tesrim de temiz bu arada tanii yine yas riski 1/313 biraz yuksek yani..ama 250nin altina duserse amniyosentez isteniyormus..

Aleykumselamm canimm :*
Bisi olmaz inşallah Allahin izniyle.ben 3lu test yaptırmadım.2li test yaptirmistm ama dr um 3 tane sey yazip verdi kagida.son gittigimde.bunlari yaptir sonuclarinigetir dedi bi dahaki gidisimde goturecekmisim.
Kesin 3lu test de var aralarinda.okunmuyo yazisi ne istedi anlamadm ama bayramdan sonra gitcem artik hastaneye testler icin.

Bugun dis dolgusu yaptirdim hala yanagim acio bu arada....

Tatanozdan korkma canim tik tak,acimiyo.ertesi gun acio biraz o kadar :*

Arkadaşlar merhaba. Benim kırktuğum bir konu var martın 12 sinde kırunmasız ilişkiye girdim eşimle fakat nisanın başında 3 günlük çok yoğun sayılmayacak bir şekilde kan geldi. Mayıs ayının başında adet olmam gerekirken olmadım 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptım ve 79 çıktı ve diğer günler 2 3 katına çıktı ben doktora satı nisan veriyorum ve sat a göre 1 hafta geç döllenmiş. Marttaki ilişkimizden olupta çocuğumda gerilik oluşmuş olmasından korkuyorum. Böyle bişey başına gelen varmı? Acaba nisan ayındaki üstüne görmemiydi diye düşünüyorum ama beta bukadar düşük olurmuydu mart olsaydı ?

olmazdi...benim sat 17 mart ama ongorulen sat 22 nisan yani gebelik haftamin adet tarihimle alakasi yok..cok sukur hersey yolunda...
doktor beni perinatoloji uzmanina detayli ultrasan a yonlendirdi..350 liraya dun sisli de yaptirdik..cok sukur orda da bir sorun gormedi ama 23.hafta kalbin tekrar degerlendirilmesi iyi olur dedi..2. muayene kontrol mu yoksa ayni parayi tekrar vermem gerekiyor mu deyince gerekiyor cevabini aldim..para tuzagindan baska birsey degil...tamam icim rahatladi doktora raporu goturdugumde umarim yeterli görür...cinsiyetimiz erkek olarak kesinlestii
3 farkli doktor aynı tahmini yaptiysa yanilma olmaz artik herhalde..

olmazdi...benim sat 17 mart ama ongorulen sat 22 nisan yani gebelik haftamin adet tarihimle alakasi yok..cok sukur hersey yolunda...
doktor beni perinatoloji uzmanina detayli ultrasan a yonlendirdi..350 liraya dun sisli de yaptirdik..cok sukur orda da bir sorun gormedi ama 23.hafta kalbin tekrar degerlendirilmesi iyi olur dedi..2. muayene kontrol mu yoksa ayni parayi tekrar vermem gerekiyor mu deyince gerekiyor cevabini aldim..para tuzagindan baska birsey degil...tamam icim rahatladi doktora raporu goturdugumde umarim yeterli görür...cinsiyetimiz erkek olarak kesinlestii

Erkekler cogaldi demekk benimki de erkek ,adi ne olacak canim belli mi :)
23 haftalikmis cnm senin,soruyu soran arkadaşım,2li test fln yaptirdin mi ? Hersey normal seyrindeyse sorun yoktur bence cnm

canimm nasil gidio hamilelik :)

Back
X