• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simdi nasıl geçer bu ızdırap

elvin00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
11
0
6
3.yilimiza girmemize iki ay kalmıştı i askerlgmizi bile birlkte nobet tutark bitirdik biz.sonra mi ne oldu is icin baska bir sehre gitmek zorunda kaldi. Netten kizlara yazmis oldugu msjlari yakaladim ihanette onemli olan niyettir sanal fark rtmez diye dusunurum hep en küçük kiskancligimda kizginligimda ugrasamam soguyorum boguluyorum bunaltiyosun sen bilirsin kafana göre takıl zor geliyosa ayrıll. Sırf 2 yıl boyunca nasıl sabrettigimi anlasın diye bi soguyorum dediğinde karşılıklı bu soğuma dedim ve gitti ve karalayip da gitti ikinci adam hazırdır o yüzdendir bu soğukluk dedi gitti. Dün bi konuşmayı denedim ayrılan taraf sen suçlu olan taraf sen dedi . Ilkimdi o benim opusmeyi ogrendigim ilk kez cinselligi tattigim (belki yadirgaryan olur da) ilk kez bana dokunan simdi suçu hatası acısı göz yaşı bana kaldı :(

3.yilimiza girmemize iki ay kalmıştı i askerlgmizi bile birlkte nobet tutark bitirdik biz.sonra mi ne oldu is icin baska bir sehre gitmek zorunda kaldi. Netten kizlara yazmis oldugu msjlari yakaladim ihanette onemli olan niyettir sanal fark rtmez diye dusunurum hep en küçük kiskancligimda kizginligimda ugrasamam soguyorum boguluyorum bunaltiyosun sen bilirsin kafana göre takıl zor geliyosa ayrıll. Sırf 2 yıl boyunca nasıl sabrettigimi anlasın diye bi soguyorum dediğinde karşılıklı bu soğuma dedim ve gitti ve karalayip da gitti ikinci adam hazırdır o yüzdendir bu soğukluk dedi gitti. Dün bi konuşmayı denedim ayrılan taraf sen suçlu olan taraf sen dedi . Ilkimdi o benim opusmeyi ogrendigim ilk kez cinselligi tattigim (belki yadirgaryan olur da) ilk kez bana dokunan simdi suçu hatası acısı göz yaşı bana kaldı :KK43:

hem suçlu , hem güçlü dedikleri bu olsa gerek..zaman herşeyin ilacıdır inan..senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım..bundan 1 yıl önce..hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor..tecrübeyle sabit.

Inşallah E="greenandblue, post: 36778090, member: 571673"]hem suçlu , hem güçlü dedikleri bu olsa gerek..zaman herşeyin ilacıdır inan..senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım..bundan 1 yıl önce..hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor..tecrübeyle sabit.[/QUOTE]
Inşallah geçer inşallah biter gider bu iliskinin acısı utancı :(

Geçecektir düşünmemeye çalış. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Böyle saygısız biriyle bir yola çıkılmaz sen 3 yılını vermişsin. Çok iyi anlıyorum seni sen aslında ona değil verdiğin emeklere harcadığın zamana üzülüyorsun biliyorum. Ama geçecektir emin ol. Unutursun demiyorum ama acıtmazda.. Sadece sabır sabır..

Inşallah E="greenandblue, post: 36778090, member: 571673"]hem suçlu , hem güçlü dedikleri bu olsa gerek..zaman herşeyin ilacıdır inan..senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım..bundan 1 yıl önce..hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor..tecrübeyle sabit.
Inşallah geçer inşallah biter gider bu iliskinin acısı utancı :KK43:[/QUOTE]

İnan geçecek, bende senin gibiydim..Ağlayarak uyandığım sabahları bilirim..Benimde boşuna gitmiş 4,5 yılım var..Benim için hayırlı olsa ALLAH nasip ederdi..Şu an bunlar sana belki boş gelecek (bana öyle oluyordu) ama mutlu olacaksın, ve geçmişe dönüp üzüldüğün için kendine kızacaksın.Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.:KK52:

bende senın yasadıklarını yaşadım 5 senemi verdim ama hiç değmezmiş sımdı daha mutluyum harcadıgım zamana yazıkmıs nasıl cekmısım 5 sene kahrını dıye kendıme kızıyorum sevdıgım bır soz vardır onunla tesellı ederım kendımı

VAZGEÇTİKLERİMİZ BELKİ DE KURTULDUKLARIMIZDIR :KK66: hiç üzülme Allah çektiğin sıkıntıların mükafatını illa ki veriyor Rabbin İçin Sabret

Back
X