şimdi ne yapacağım...

kelebek8

hiçbişey eskisi gibi deil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
876
46
318
kızlar merhaba.bebeğimi kaybettim.lohosalığımın 30.gününde adet oldum.adetimin 4.günündeyim.doktor iyileşir iyileşmez hamile kalabilirsin dedi.

yeniden bebek düşünüyorum.ama ne yapacağımı bilmiyorum.yani düşük hangi durumlarda oluyor.doktordan neler talep etmeyelim.hangi tahlilleri yaptırmam gerekiyor.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.aralığın 7 de kontrolüm var.bu sefer atladığım birşey olsun istemiyorum.

öykümü merak edenler için lingi ekledim.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ildigi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.ht

sayfanı göremedım acılmadı belkı bır nebze yardımcı olabılırım sana. 3 dusugum var 2 kurtajla bı kımyasal oldu kanama ile ve ben arastırma hastanesınde genetık bölümünde kan testı yaptırdım bende kan pıhtılasma sorunu cıktı kan sulandırıcı iğne oluyorum kaç düşüğün var onu öğrenebılırımıyım önce

sayfanı göremedım acılmadı belkı bır nebze yardımcı olabılırım sana. 3 dusugum var 2 kurtajla bı kımyasal oldu kanama ile ve ben arastırma hastanesınde genetık bölümünde kan testı yaptırdım bende kan pıhtılasma sorunu cıktı kan sulandırıcı iğne oluyorum kaç düşüğün var onu öğrenebılırımıyım önce

canım inşallah buu sefer açılır.aşağıya ekledim.ilk düşüğüm.ilk çocuğum.20 haftalıktı oğlum.:(
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

hatırladım okumustum üzüldüm RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ne dıycem bilemıyorum

çok teşekkür ederim canım.sana da Rabbim yardım etsin.sen düşüklerini nasıl yaptn.

benimle bilgilerini paylaşırmısın.pıhtılaşma nedir.yada ben tekrar hamile kalmadan yada hamileliğim esnasında neler yapmalıyım.bu herkes için bir riskmidir.

çoğu doktor işi ticarete döktüğü için yumurta ağza elmeden birşey söylemiyor.

hep öyle valla benimde kafam içi bi dolu bi dolu facebook varmıydı senin

yok canım .koçiş istemiyor kullanmamı.gönlünü yaparsam sırf burası için almayı düşünüyorum.sen kendi adına mı aldın facebook yoksa buradakii kullanıcı adına göre mi.orada daha rahat mı görüşülüyor.

bu arada sen ne zaman hamile kalabileceksin.

hep öyle valla benimde kafam içi bi dolu bi dolu facebook varmıydı senin

canm seninde suyun bitmişti ama yavaş yavaş gitmişti dimi suyun.anlamamışmıydı doktor.ne kadar zamanda bitermiş o su acaba yavaş yavaş gelince.33 haftalıktı dimi senin oğlun.

bende çok özlüyorum oğlumu yaaa.:(( sene ağlıyormusun hıçkıra hıçkıra.ben her cumartesi çok ağlıyorum.cumartesi günüydü.zamanla azalıyor ama acım.

yok canım .koçiş istemiyor kullanmamı.gönlünü yaparsam sırf burası için almayı düşünüyorum.sen kendi adına mı aldın facebook yoksa buradakii kullanıcı adına göre mi.orada daha rahat mı görüşülüyor.

bu arada sen ne zaman hamile kalabileceksin.

yok canım kendi adıma benim 2-3 senedir var yo bilmem soruyorum benim bazı zaman kafam gidiyo burda isimler farklıya ondan valla benim 3 ay bitcek 4 aya giricem çok kafam karışık benimya çok isitoyrum ama çok ta korkuyorum hiç bilmiyorum

yok canım kendi adıma benim 2-3 senedir var yo bilmem soruyorum benim bazı zaman kafam gidiyo burda isimler farklıya ondan valla benim 3 ay bitcek 4 aya giricem çok kafam karışık benimya çok isitoyrum ama çok ta korkuyorum hiç bilmiyorum

korunuyormusun canım.yoksa sezaryanda farklı mı oluyor.bekleme süresi.ben hemen istiyorum.hatta geçen annem sinirimi bozdu.o günden beri aramıyorum.ben kendimi toparlamaya çalışıyorum.kalkmış bana diyor ki tekrar hamile kalmaya korkacak insan.tamda duymak istediğim sözde buydu.ben istemem deyip onun beni teselli etmesi lazım hatun benden çok depresyonda.ben onu teselli ediyorum.

insan ayağını kırdığında bir daha yürümekten vazmı geçiyor.hayır yada gözlerini kaybedip yaşamaktan vazmı geçiyor hayır.buda bizim hayatımızda bir deneyimdi.ve vazgeçmeyeceğim.normal doğum yaptım bebişimi kucağıma alamadım.ama tekrar o heyecanı yaşayıp bu kez ağlama sesini duymak koklamak için sabırsızlanıyorum.

canm seninde suyun bitmişti ama yavaş yavaş gitmişti dimi suyun.anlamamışmıydı doktor.ne kadar zamanda bitermiş o su acaba yavaş yavaş gelince.33 haftalıktı dimi senin oğlun.

bende çok özlüyorum oğlumu yaaa.:(( sene ağlıyormusun hıçkıra hıçkıra.ben her cumartesi çok ağlıyorum.cumartesi günüydü.zamanla azalıyor ama acım.

aynen suyu bitmişti anlamamışmıydıı onu hiç bilmiyorum ama ultrasonda belli olurmuş bi hatırlıyorum su içiyomusun dediğini evet çok içiyordum yaz bide insan daha çok içiyo zaten o hafta kilo almamıştı normal dedi yüzde yüz biliyodu ama günağı boynuna ahiret var hesap var benimkinin sebepleri çok belki anlasa bile yaşamıcakmış ömür ne uzalır ne kısalır onu çok iyi biliyorum ama önlem alınsa yaşardı yavrum bilmiyorum hep işe nasıl bırakıp giderim yüzünü görünce diyodum belki ALLAH IM yüzünü göstermeden aldı belki böylesi daha iyidi görseydim bide kimi zamanda keşke görseydim ağlamadığım gün yokki azalıyor ama bi an geliyor ilk günkü gibi acım 10-15 kişi içinden sadecee senin bebeğin yok oluşu çok koyuyor ama bende suçluyum nasıl anlamam of kelebek sanki 2 bebek acımızı geçircek mi bence hayır

korunuyormusun canım.yoksa sezaryanda farklı mı oluyor.bekleme süresi.ben hemen istiyorum.hatta geçen annem sinirimi bozdu.o günden beri aramıyorum.ben kendimi toparlamaya çalışıyorum.kalkmış bana diyor ki tekrar hamile kalmaya korkacak insan.tamda duymak istediğim sözde buydu.ben istemem deyip onun beni teselli etmesi lazım hatun benden çok depresyonda.ben onu teselli ediyorum.

insan ayağını kırdığında bir daha yürümekten vazmı geçiyor.hayır yada gözlerini kaybedip yaşamaktan vazmı geçiyor hayır.buda bizim hayatımızda bir deneyimdi.ve vazgeçmeyeceğim.normal doğum yaptım bebişimi kucağıma alamadım.ama tekrar o heyecanı yaşayıp bu kez ağlama sesini duymak koklamak için sabırsızlanıyorum.

ya ben eşime diyorum annelerimiz hiç doktora gitmeden bizleri doğurmuş ALLAH IMIN gücüne gitmesin şimdi neden böyle yediklerimizden mi bilmiyorum ama geçen tv gördüm kadınlar iş hayatına başladığından bu yana hep bebek sorunları artmış sebebi stres ve her işin onda oluşu erkeklere göre kafalarımız daha dolu misafir gelcek yok bu gece ne yemek çalışmak bence bi doğruluk payı var azda olsa kelebek ben de çok korkuyorum yıldırım 2 kere aynı yere düşmez aama burda aynı sorunu yaşayan çok kişi var zaten bebeğim ağlar bende ağlarım koca gece

aynen suyu bitmişti anlamamışmıydıı onu hiç bilmiyorum ama ultrasonda belli olurmuş bi hatırlıyorum su içiyomusun dediğini evet çok içiyordum yaz bide insan daha çok içiyo zaten o hafta kilo almamıştı normal dedi yüzde yüz biliyodu ama günağı boynuna ahiret var hesap var benimkinin sebepleri çok belki anlasa bile yaşamıcakmış ömür ne uzalır ne kısalır onu çok iyi biliyorum ama önlem alınsa yaşardı yavrum bilmiyorum hep işe nasıl bırakıp giderim yüzünü görünce diyodum belki ALLAH IM yüzünü göstermeden aldı belki böylesi daha iyidi görseydim bide kimi zamanda keşke görseydim ağlamadığım gün yokki azalıyor ama bi an geliyor ilk günkü gibi acım 10-15 kişi içinden sadecee senin bebeğin yok oluşu çok koyuyor ama bende suçluyum nasıl anlamam of kelebek sanki 2 bebek acımızı geçircek mi bence hayır

canım eşinle aynı iş yerinde çalışıyordun değilmi.geçen gece konuşmuştuk oradan hatırlıyorum.umarım karıştırmıyorumdur.

canım doktor anlamışsa seninki kurtulabilirdi.33 hafta erken zaman değil.6,5 aylıkken su gelen bir hemşire vardı benim yattığım hastanede.38.haftaya kadar yatarak doğurmuş

çocuğunu.şuan 3,5 yaşındaymış.su seviyesi biraz azalmıştır belki doktorda az su içtiğin için olduğunu düşünüp dikkate almamış olabilir.benim suyum bir anda geldi.hemen doktora gittim.2

gün hastanede yattım.ilk gittiğimde su seviyesi iyiydi.ama sonraki günlerde yavaş yavaş gelmiş ve anlamadım bile.o kadar az geliyorduki.o yüzden kendini suçlama.kesenin delik olduğunu

bildiğim halde sızıntıyı hissetmedim.üstelik bacak arama peçete koyduğumuz ve ben hiç hareket etmediğim halde anlamadım.

senin bebeğin karnında kalbi durmuşmuydu.nasıl anladınız suyun bittiğini

çok isityoru zcanım ama aslında korunmak istemiyorm ama eşimde hiç istemiyor şimdi hiç doktora gitmeden kalırsam doktor kızar diye korkuyorum

ya ben eşime diyorum annelerimiz hiç doktora gitmeden bizleri doğurmuş ALLAH IMIN gücüne gitmesin şimdi neden böyle yediklerimizden mi bilmiyorum ama geçen tv gördüm kadınlar iş hayatına başladığından bu yana hep bebek sorunları artmış sebebi stres ve her işin onda oluşu erkeklere göre kafalarımız daha dolu misafir gelcek yok bu gece ne yemek çalışmak bence bi doğruluk payı var azda olsa kelebek ben de çok korkuyorum yıldırım 2 kere aynı yere düşmez aama burda aynı sorunu yaşayan çok kişi var zaten bebeğim ağlar bende ağlarım koca gece

ben ikinci bebeğin acımı dindireceğini düşünüyorum canım.suyumun ilk geldiği perşembe gecesi anneme yemeğe gitmiştik.yemek masasında geldi.ve ben hala o sandalyede oturuyorum.o gecedeyim.tekrar hamile kalıp o geceden hayatıma devam etmek istiyorum.bunları hiçbir zaman unutmayacağım ama bu kadar acı vermeyecek.ikinci bebeğimle hayatımıza abisini güzel hatırlayarak devam edeceğiz.bir bebeğim birde meleğimiz olacak.

bende suçlamaya çalışıyorum kendimi.ençokta beni anlamayanlara kızıyorum.hamileyken sende gerginmiydin canım ya.böyle kan başına çıkıyor..biri seni sıkıyor gibimiydin.

Back
X