• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne yapacağım :(

Benim de bir derdim var :( şöyle anlatayım: Şu anda mutlu bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Ne yazık ki erkek arkadaşım askere gitti. Derdime gelince.. Erkek arkadaşımla tanışmadan önce hoşlandığım çocuk erkek arkadaşımın çalıştığı yere işe girdi daha yeni. Yani o askerden dönünce yanyana çalışacaklar. Ben de erkek arkadaşımın iş yerine gider ordakilerle sohbetler ederdim. Hatta henüz ben hiç gidemesem de sürekli iş yerindeki kişiler ve eşleri/sevgilileriyle yemekler, organizasyonlar düzenleniyor. Bunlara da o dönünce katılmam gerekecek. Artık o eski hoşlandığım kişiye karşı hiç bir şey hissetmesem de yine de bundan rahatsız olacağım. Sizce bunu sevgilim askerden dönünce sevgilime anlatmalı mıyım? Ama çok kıskanç biri. Bunu duyunca o çocukla arası kesinlikle çok kötü olacak ve dipdibe çalışmak zorundalar:( Hiç bahsetmesem yüz ifadem ve tavırlarımdan anlar mı ki :( Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :(

İki ilişkilerde bişey saklama taraftarı değilim ama bunu söyleme sonuçta sadece hoşlanmaymış.
Söylersen kavgada kullanır iş yerine gidemezsin ve bunun için mi geliyorsun der yapma etme eyleme :D :ssz:

erkek arkadaşınızın sizden duyup öğrenmesi lazım, eğer bir ilişki yaşadıysanız.bir başka şekilde ögrenirse sizin ilişkiniz bozulur. sırf hoşlanmadan ibaretse gerçekten söylemeyin tabiki.

Son düzenleme:
söylemeyin diyenlerdenim bende. Hoşlanmışsın sadece. Ne çıkma var nede dillenen bir şey. Erkek arkadaşın sen normal davransan bile huylanabilir. Boş yere huzursuzluk çıkarma bence.
hem zaten gide gele siz de alışırsınız zaten onu orada görmeye. aranızda bi resmiyette bulunur mutlaka. Gözünüzde büyütmeyin. Sevdiğiniz adam varken yanınızda gerisini sallayın gitsin. :12:

Evet dillenen ya da yaşanan hiç bir şey olmadı. Söylemezsem vicdan azabı çekerim diye düşünüyordum ama söylemek daha kötü olcak galiba. Herşeyden bir şey çıkarır sonra.. İnşallah askerden geldikten sonra çok samimi olmazlar da çok aynı ortamda bulunmak zorunda kalmam :( Hey Allahım bendeki de şans koskoca şehirde başka iş yeri kalmadı sanki...

Yaşanan hiçbir şey olmadıysa söylemeyin tabii ki.
Kafa karıştırmaya ne gerek var.
Vicdan yapacağınız bir konu da değil bu.
Yani sevgilinize gidipte ben senden önce bu çocuktan hoşlanıyordum demekle dürüst ve şeffaf davranmış olmazsınız korkmayın.

Şşşşiiiişşşşşşştttt sesin çıkmasın, ortada bir şey yok, adamın haberi bile yokmuş, dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım

Haklısınız söylemek huzurumuzu kaçıracak. Ama ne bileyim telefonda öyle anlamlı soruyor ki "Bizim aramızda gizli saklı bir şey yok, benden bir şey gizlemiyorsun dimi?" diye. Sanki biliyor da soruyor gibi geliyo bana bazen.. "Bak unutma söz verdik birbirimizden bir şey saklamak yok" falan da diyor.. Bi de o çocuğun işe başladığını daha yeni duydum sayılır. O şokla acaba sevgilim gelince söylesem mi diye düşündüm içimi rahatlatmak için. Ama içimi rahatlatayım derken dönülmez sıkıntılar açabilirim galiba

Back
X