Ovulasyon testlerini denedim ama yinede olmadiHiç korunmadın mı evlendiğinden beri? Eğer başka sorunun yoksa yumurtlama gününü tutturamıyor olabilirsin.Ovulasyon testlerinden al yumurtlama gününü bul o günleri değerlendir.
Ben kadın doğuma gitmeliyim dmi tek başıma mı esimle beraber mibence gitmelisiniz. okadar test yapılmış sorun yksa muhtemelen tedaviye başlarlar. Geç kalmayın derim. bizimde yaklaşık bir yıldır olmuyor. bu ay tedaviye başladık . hap verdi öncelikle sizde giderseniz doktorunuz izlemeniz gereken yolu gösterecektir.
Ankarada yaşıyoruz 1 yilimizin dolmasina az kaldi ama nikah tarihimize göre 2 ay geçti vakit kaybetmek istemedim bi sorun varsacanım kadın doğuma değil. eğer tam 1 yıllınız dolduysa infertilite bölümüne gidebilirsiniz. nerde yaşıyorsun?
Tamam canım inşallah randevu alcam hemen teşekkür ederimcanım tamam dolduysa sorun yok. adetinin 2 yada 3 günü zekai tehir eğitim ve araştırmaya infertilite bölümüne randevu al ve sabahtan git. Eski sonuçlarınıda götür ama büyük ihtimal tekrar yapılacaktır. Çok iyi bir hastene tek başına gidebilrsin şimdilik . Zaten ihtiyaç durumunda eşinide çagırıolar. yapılan sonuçlarda birşey yoksa tedaviye başlıyorlar. Rabbim nasip edersede oluyor. :)
ben hacettepeye gitmeye karar verdim oraya gittiniz mibende ankaradayım ve 4 yıla yakındır ugrasıyorum kac hastane gezdim bence en iyi cebeci tıp fakultesi inanılmaz iyi ilğileniyolar zekai tahir bu konuda beni tatmin etmedi tavsiye etmem hic 1 yılım heba oldu ellerinde
cebeci tıp tam olarak nerde canımbende ankaradayım ve 4 yıla yakındır ugrasıyorum kac hastane gezdim bence en iyi cebeci tıp fakultesi inanılmaz iyi ilğileniyolar zekai tahir bu konuda beni tatmin etmedi tavsiye etmem hic 1 yılım heba oldu ellerinde
zekahi tahirin üzerinde kalıyo cebecide hacettepeye gitmedim hiç aslında ardasımda var o bölümde calısn acıklayı olmadı hiç ben bu hastaneden cok memnunum baslı basına bir bina ureme saglıgı dıye tavsiye ederim hem özel doktor secme sansında var doktorlar söyleyim arastır bı ıstersen cem ataberkoğlu prof ve kilinik sefi birde batuhan sönmez var umarım acıklayı olmusturcebeci tıp tam olarak nerde canım
HSG ÇEKTİR CNM ODA ÖNEMLİMerhaba ben 21 yaşımdayım eşim 31 yaşında 1 yıllık evliyiz. Kadın doğuma gittim semer testi alttan muayne ultrason hormon testleri yapıldı normal çıktı. Eşimin sperm testi ve hormon testide normal çıktı çok şükür. Ama çocuğumuz olmuyo. Peki şimdi ne yapmalıyız ben tekrar doktora gitmeli miyim yaptırmam gereken başka testler var mı?
evet teşekkür ederimzekahi tahirin üzerinde kalıyo cebecide hacettepeye gitmedim hiç aslında ardasımda var o bölümde calısn acıklayı olmadı hiç ben bu hastaneden cok memnunum baslı basına bir bina ureme saglıgı dıye tavsiye ederim hem özel doktor secme sansında var doktorlar söyleyim arastır bı ıstersen cem ataberkoğlu prof ve kilinik sefi birde batuhan sönmez var umarım acıklayı olmustur
hgs ne içindi nasıl oluyo belki çektirmiş olabilirimHSG ÇEKTİR CNM ODA ÖNEMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?