Şimdi ne yapmalıyız?

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.049
4.168
173
Merhaba ben 21 yaşımdayım eşim 31 yaşında 1 yıllık evliyiz. Kadın doğuma gittim semer testi alttan muayne ultrason hormon testleri yapıldı normal çıktı. Eşimin sperm testi ve hormon testide normal çıktı çok şükür. Ama çocuğumuz olmuyo. Peki şimdi ne yapmalıyız ben tekrar doktora gitmeli miyim yaptırmam gereken başka testler var mı?

Hiç korunmadın mı evlendiğinden beri? Eğer başka sorunun yoksa yumurtlama gününü tutturamıyor olabilirsin.Ovulasyon testlerinden al yumurtlama gününü bul o günleri değerlendir.

bence gitmelisiniz. okadar test yapılmış sorun yksa muhtemelen tedaviye başlarlar. Geç kalmayın derim. bizimde yaklaşık bir yıldır olmuyor. bu ay tedaviye başladık . hap verdi öncelikle sizde giderseniz doktorunuz izlemeniz gereken yolu gösterecektir.

Hiç korunmadın mı evlendiğinden beri? Eğer başka sorunun yoksa yumurtlama gününü tutturamıyor olabilirsin.Ovulasyon testlerinden al yumurtlama gününü bul o günleri değerlendir.
Ovulasyon testlerini denedim ama yinede olmadi

Ben kadın doğuma gitmeliyim dmi tek başıma mı esimle beraber mi

canım kadın doğuma değil. eğer tam 1 yıllınız dolduysa infertilite bölümüne gidebilirsiniz. nerde yaşıyorsun?

canım kadın doğuma değil. eğer tam 1 yıllınız dolduysa infertilite bölümüne gidebilirsiniz. nerde yaşıyorsun?
Ankarada yaşıyoruz 1 yilimizin dolmasina az kaldi ama nikah tarihimize göre 2 ay geçti vakit kaybetmek istemedim bi sorun varsa

Insanlar çok acimasiz çocukları çok sevdiğimi biliyolar buna ragmen nasilsin demeden once hamile misin bebek yok mu diyolar laf etmesinler diye korunuyorum agirdan aliyorum 6 ay sonra düşünüyorum diyorum yinede canımı acitmaktan vazgecmiyolar bu yüzden acele ediyorum eşimde üzülüyo çünkü :,(

canım tamam dolduysa sorun yok. adetinin 2 yada 3 günü zekai tehir eğitim ve araştırmaya infertilite bölümüne randevu al ve sabahtan git. Eski sonuçlarınıda götür ama büyük ihtimal tekrar yapılacaktır. Çok iyi bir hastene tek başına gidebilrsin şimdilik . Zaten ihtiyaç durumunda eşinide çagırıolar. yapılan sonuçlarda birşey yoksa tedaviye başlıyorlar. Rabbim nasip edersede oluyor. :)

amann boşver ya evliliğin fıtratında var çocuk . Evlenince ilk iş bebek bebek deyip duruyorlar. Bendede aynı şekilde baskı var ama bende çok istiyorum zaten . demekki zamanı var . vbak çok şükür sorun yok demişler olur inşallah.

Tamam canım inşallah randevu alcam hemen teşekkür ederim

bende ankaradayım ve 4 yıla yakındır ugrasıyorum kac hastane gezdim bence en iyi cebeci tıp fakultesi inanılmaz iyi ilğileniyolar zekai tahir bu konuda beni tatmin etmedi tavsiye etmem hic 1 yılım heba oldu ellerinde

bende ankaradayım ve 4 yıla yakındır ugrasıyorum kac hastane gezdim bence en iyi cebeci tıp fakultesi inanılmaz iyi ilğileniyolar zekai tahir bu konuda beni tatmin etmedi tavsiye etmem hic 1 yılım heba oldu ellerinde
ben hacettepeye gitmeye karar verdim oraya gittiniz mi

rahim filmine bakmalari lazim tuplerin acik mi kapalimi daha sonra klomen catlatma ignesi tarzin da seyler kullanirsin

cebeci tıp tam olarak nerde canım

cebeci tıp tam olarak nerde canım
zekahi tahirin üzerinde kalıyo cebecide hacettepeye gitmedim hiç aslında ardasımda var o bölümde calısn acıklayı olmadı hiç ben bu hastaneden cok memnunum baslı basına bir bina ureme saglıgı dıye tavsiye ederim hem özel doktor secme sansında var doktorlar söyleyim arastır bı ıstersen cem ataberkoğlu prof ve kilinik sefi birde batuhan sönmez var umarım acıklayı olmustur

HSG ÇEKTİR CNM ODA ÖNEMLİ

evet teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…