Simdi ne yapmam gerek :(

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar merhaba öncelikle face şifresini vermiyo diye bi konu açmıştım daha önce ..

Neyse bu sonra face şifresini vermişti sonra da faceyi kapadı kavga oluyo diye... bende şüphelendim başka bi face açarsa diye dün gezerken face de yeni bi face aldığını gördüm... bu kdr üstüme gelirsen olacağı bu dedi... ama bana yemin etmişti..
ve küfür etmeyeceğine de yemin etmişti onu da yaptı..
Tamam kabul ediyorum ben fazla sıkıyorum kızlar ama bunu yapması gerek m

ne kadar bunaltırsanız bunaltın sizden gizli böyle bir şey yapması bence hoş değil. yani yaptığı belki bir şey yoktur ama insanı durduk yerde işkillendiriyor, şüphe sahibi yapıyor... boşuna ona olan güveninizi kaybediyorsunuz... Kırıldığınızı belli edin derim.

canım aynı olayı benim oğlum yaşadı.kız arkadaşı ile face şifrelerini birbirlerine vermişlerdi.ben bunun yanlış olduğunu söyledim.çünkü heran biribirlerini kontrol etmeleri arkadaşlıklarına zarar verirdi.ve nitekim bu sebeple sürekli tartışma yaşadılar.oğluma demiştim birbirinize güveniniz varsa şifreye falan ihtiyaç yoktur.ilişkilerde önemli olan birbirlerine olan güvendir.olmadı bir sene süren bir arkadaşlık yaşandı. bu arada oğlum lise ikinci sınıf.şimdi ayrıldılar üzüldüm.çünkü kız arkadaşı herşey için olay yaratıdı.hatta benim arkadaşımın kızına doğum günü mesajı attı diye ne olay olmuştu.onlar beraber aynı mahallede büyümüşlerdi.Benden sana tavsiyem birbirinize güvenin sürekli takip ilişkileri çıkmaza götürür.güven önemli.iyi günler

bunalmak yalanın bahanesi olamaz..
neymiş o yeminlerini bozacak kadar önemli ve gerekli olan şey facede...
küfüre gelinceeeeee sende ona et dicem bi hanıma yakışmaz....
ama yutma ve alttan alma...

bunu gizlemekle hata etmiş.
sen bence hiç ona öyle yasaklar koyma, zaten o zaman facebook ilgilerini çekmiyor, ilgilenmiyorlar :D sen de aç face durmadan bişeyler paylaş, o kıskansın :D

' Sen bana face şifreni ver ben sana ' Bence bunun Türkçesi ' Sana güvenim yok '

Şifreyi almak çözüm mü ? Hayır ( bkz : Şekil A - İkinci üyelik ) . Ayrıca yapacak olan sadece face de değil her yerde yapar...

Birçok kız arkadaşımda gördüm ben bu durumu.. Çok çocukça bence..

Eşimle 2 yıl geçmişimiz 1 yılda nişanlılık dönemimiz oldu , ne o bana face - msn şifresi sordu ne de ben ona..

Son düzenleme:
bu face yüzünden benim kadar kavga etmiş olan yoktur heralde..
ama şunu iyi biliyorum ki ben ne kadar onu şunu bunu yapmayacaksın dediysem onlar az yapılsa bile daha çok yapılmaya başlandı..
seninkide senin yüzünden imajı vermeye çalışmış.. ama bu bir bahane değil tabii ki.. resti çekmen lazım.. ya ikinizinde face i olmayacak ya da seninde olacak oda sana karışmayacak..

ne yapman gerek bır bakalım??

*şifre ıstemişsin vermiş ..ama senı uyutmayı deneyıp yenı adres almış

*özür dıleyıp utanacağı yerde sana "bunaldım" ondan yaptım demiş

*ustune bıde küfür yemişsin:53:

bırde ne yapayım dıyorsun?? dertsız başına dert mı lazım?? senı daha bu basıt şey için bıle kandırmaya çalışıyor,saf yerıne koymaya çalışıyr..bıde ustune küfür edıyor.. az mı gelıyor sana yaptıkları ??:20:

ne yemını ne sözu tutmuş..adam olsun.. eğer aradığın sahıden bır adam sevmekse..

alışmış kudurmuştan beterdır..kafaya senı uyutmayı koyduysa güven kürekleri senden çok uzağa çekıyor haberın olsun!!

Son düzenleme:
Bu hikayenin aynısını çk yakın bir arkadaşım yaşamıştı...Bak,bunlar gerçekten ''çocukça'' şeyler...İşte facebook şifreni ver,yok twitter şifreni ver,yok bilmem ne...Yahu zaten zamanla birbirinizi öyle seveceksiniz ki ikiniz de birbirinize güveneck ve böyle şeylere ihtiyaç duymayacaksınız.Yani biz kadınların bu tür konularda neden bu kadar çok takıldığını anlamıyorum...

Bak,iki ''şey'' var...Sen şimdi bu çocuğun üzerine gidip,face şifrelerini falan istiyorsun ya.Çocuk cidden bunalır,bıkar ve zamanla soğur senden...Ya bu olacaktır.

Ya da ;

Çocuk düşündüğün gibi biri değildir,Yni sanal alemden aldatıyordur seni.Konuştuğu,görüştüğü kişiler vardır.Acı ama gerçek...

Kızlar ayrıldım.. Ayrıldık.. Daha önce de çok hatası olmuştu ama bu sondu..
Sizce doğrumu yapmışım..
Bide köpek gibi döneceksin bana falan dedi
sana kmse katlanamaz bnm kdr sevemez falan

Sizce doğrumu yapmışım..

Yuh artık! Tabi ki iyi yapmışsın. ''Köpek gibi döneceksin'' ne demek yaaaa ! Bırak,gitsin.O sana dönecek , merak etme ;)

Sizce doğrumu yapmışım..

bence bunu dediği için sevinmelisin, demek ki aşkına çok güveniyor, tepetaklak olacak...

Bi de eski sevgilisi ile bi konuşma geçmiş aralarında niye yaptın dedm sen bni üzdün ben de bunu yaptım herşeyi yapmaya hakkım var sen üzdüğün için diyo ben de içimdeki nefreti püsküren dolu mesaj attım cevap bile atmadı.. khata yaptım mesaj atarak... pişman olması çok pişman olması için ne yapmalıyım ?

Sizce doğrumu yapmışım..

açık konuşayım; senı gurursuz olarak tanımış bu zatı muhterem.. bu nedenle ego tavan maşallah..

en ınadı bıle 6 ay sonra dönuyor kendı tabirindekı gıbı..

sana saygısı olmayan bırıne tekmeyı koymuşsun onunda zoruna gıtmiş sana saymış..

sen kendıne sahıp çıkıp saygı duymakla en guzelını yaptın..neden daha iyisini haketmeyesın:7:

Bi de eski sevgilisi ile bi konuşma geçmiş aralarında niye yaptın dedm sen bni üzdün ben de bunu yaptım herşeyi yapmaya hakkım var sen üzdüğün için diyo ben de içimdeki nefreti püsküren dolu mesaj attım cevap bile atmadı.. khata yaptım mesaj atarak... pişman olması çok pişman olması için ne yapmalıyım ?

hem dıyorsun msj attım pişmanım..hemde dıyorsun pışman olsun ne yapayım??

adam zaten egoıst.. sen onu arama..o senın onu bırakamayacağına öyle bır ınanmışkı senı peşinde koşturur sen boyle devam edersen..

hala nasıl muhatap olayım dıye yol arama..

bu yaptığın ona nasıl dokunmuş bı bılsen.. boyle devam et..

saygı duyulmasını ıstıyorsan kişiliğine; az dık dur.. ne arayacaksın..daha ıyısıne odaklarn hayatta herşey için:20:

Ya benim bunda bi de günlüğüm vardı bi aralar yazdığım... sekiz aylık günlük.. onu senden alacağım dedim gunluğun çöpte dedi aptal .

Ya kızlar anlayamaıyorum sanki başka birisi bu... sevgili iken o kdr ilgili görünüyorduki çok seviyo gibi.. şimdi yerine başka biri gelmiş adeta..

Ya kızlar anlayamaıyorum sanki başka birisi bu... sevgili iken o kdr ilgili görünüyorduki çok seviyo gibi.. şimdi yerine başka biri gelmiş adeta..

ınsan kaç yıl evlı kaldığı kocasını bıle tam tanıyamıyorken sen nasıl tanıyacaktın kı??

bır ınsanı tam anlamıyla tanıyamayız; sadece bıze tanıttığı kadarını bılebılıyoruz..

o yuzden oyle düşünme..

bırde şu var.. bır erkeğın davranışları bırden değişiyorsa,sende kusur buluyorsa hayra alamet değildir..vardır onun başka arayışları..yoksa bır erkek neden değişir??

ben senın kendıne sahıp çıkmana sevındım.. demekkı az çok bu ınsanın özunu görebıldın..

yol veren sen olunca yedırememiştır gururuna..

her ıstedığınde muhatap olupta ödül vermezsın umarım..

Ya benim bunda bi de günlüğüm vardı bi aralar yazdığım... sekiz aylık günlük.. onu senden alacağım dedim gunluğun çöpte dedi aptal .

geçmiştekı guzel gunlerın anısını ıstersen o cvbı verır tabı..sende olsan yapardın..
eskı guzel gunlerı düşünduğunu bılmese daha ıyımiş..

baksana başka arayışlarda o.. senı bırkez daha tebrık ederım..

Back
X