- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Kızlar biliyorsunuz babam kabul etmediği için eşimin evindeyim.huzursuzum.eşimle yataklarımız ayrı.yatak odasını kitlrdim.o da salonda.ev içinde konuşuyoruz qma bana belli bir mesafeden daha fazla yaklaşmasını istemiyorum.bana sarılmak istediğinde itiyorum.aklıma o şiddet anları geliyotve rahat konuşamıyorum.konuşursm yanlış anlar mı huzursuzluk olur mu şiddetw giser mi diye düşünmeden edemiyorum.Eşim iyi davranıyor ama güvenemiyorum.ben şu an herşy yolunda gibi görünse de ayrı ev araştırıyorum.eşyalı ev 900 eşyasız 700.bir süre sonra buradan ayrılmak istiyorum.eşya nakliye ile uğraşamam..bir de tekrar geri döneriö diye kendimden korkuyorum.ya yapamazsam.ya bu küçük ilçede ayrı ev tuttuğumda bana kötü kadın derlerse.arkadaş kredi kartım sadece on gün kullandım 1250 geldi.çocuk ana okuluna başladı.dün okuş malzemelrini aldık 350 tuttu.ev 900 elektrik su internet 1100 de gitsin.,3050 lira ile nasıl geçinicem.kocam ya o eve gelir orada rezalet çıkaarırsa mahkemede evi terk ettiğimden suçlı olursam ne biliyim.bu koca ile bu işin sonu yok.geçen gün tartışma arasında bana işte sen bu yüzden başarısızsın demz mi.sevmediğim bir işte çalıiıuorum ya.bu adam herşeyi başıöa vuruyo.her zaman değil. Ama nasış hareket ediyim napıyım