Şimdide Bebeklerle Buluşuyoruz..

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Hepimiz kavuştuk yavrularımıza kavuşturana şükür...Şimdi biraz kafa dağıtma vakti ee artık gezmelerede gidiyoruzz o zaman havalar iyice bozmadan toplaşalm buluşalım kızlarrrr kararlaştıralım herkese uygun bi gunde ya Allah diyi başlıyalımm artıkk :))) bu kez evde buluşucaz malum kuzucuklar var artıkın haydi bakalım kimler geliyo...Anadolu,Avrupaaa hayde bakem...

Son düzenleme:
Önce ben atlıyım bende varım bendee delikafadulden
Anadolu yakası kimin evi uygunsa görüşelim mesela ben müsaitim ev olarak kararlaştırıp ortak bir yer bulalım alkisalkisalkis

Allah ' a bin şükür bebişler artık bizimler...
Haydi onları buluşturalım :sm_cool:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

anılım zaten oyun gurubu yapıcaz aramızda eee bende anaoklu öğretmenı ne güzel oyunlar oynatırım ben onlara...neler neler....benım evde çokkk musait orta bı ev olur herkesin gelebıleceği...

ay ne güzel olur :))
siz ayarlayın farketmez ortak bir yer olsunda herkesin gelebileceği

aaaa beni nasıl unutursunuz bende varım kızlar malesef benim evim müsait değil çünkü kasım 15 gibi taşınıcaz inşallah bir dahaki sefere yeni evimizde ağırlarız kuzucukları ama beni unutmayın bende varım :roflol:

OLsun şeydacım biz varız biz müsaitiz sen yeterki gelmek iste :) cnm
geliyorsun değil mi??

unuturmuyuz seydam olsun cnm evıne geliriz sonra...bu arada msn ekledın ama gelmedi...özelden yolla ben eklım..

:) geç kalma kıss
şimdi kimse evden çıkmak istenez herkes bana gelin der delikafadulden

tamam kızlar ben kesin geliyorum haberlerinizi bekliyoruz oğlumla beraber tanışsın bebeklerimizde artık

Back
X