• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdide bu :(

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
98
32
8
28
Merhaba kizlar. Simdiki problemimde dis gorunusumle ilgili. Ben 19 yasinda ve evliyim. yurtdisina tasinmam yeni bir dil , sonra calistigim otel kosullari ve esimle dogru duzgun zaman gecirememe hersyin gizli olmasi aile baskisi derken kacmaya kadar giden sorunlar ve stresler ister istemez yiprandim ve o gecen senelerin tadini cikaramadim.

Simdiki sorunda beni cevremdekiler olgun yasimdan buyuk gosterdigimj soyluyorlar 22,23 falan ama bu da cok buyuk yani benim icin yasim ve dis gorunusum cok onemlidir.

Yasimi gostermem icin neler yapmaliyim hangi sac rengi ve gercektende buyuk gosteriyor muyum?

Son düzenleme:
Saç rengi ve modeli gayet genç..
Ama yüz hatlariniz olgun hava veriyor..
Koyu makyaj yapmayın bence..
Az ve açık renk makyaj yaparsanız daha yaşınıza uygun durursunuz bence..

19 yaşından biraz büyük gösteriyor olabilirsin bu kusur değil ki. milletin dediğine takılma bu yaşlarının tadını çıkar... elalem hep birşey der zaten keyfine bak sen...

Ve dikkat et eklenen fotolar sonradan silinemiyor galiba burada.

Genç ,şeker bir kızsın..evet 19 gibi durmuyorsun ama 22 de çok büyük bir yaş değil zamanla yüz hatların oturur .Yıllar sonra bile 25'i geçmediğinı söylerler.

Merhaba kizlar. Simdiki problemimde dis gorunusumle ilgili. Ben 19 yasinda ve evliyim. Nisanlilik istedik olmadi bizde kacarak evlendik aileler olumlu olmayinca. Tabi yurtdisina tasinmam yeni bir dil , sonra calistigim otel kosullari ve esimle dogru duzgun zaman gecirememe hersyin gizli olmasi aile baskisi derken kacmaya kadar giden sorunlar ve stresler ister istemez yiprandim ve o gecen senelerin tadini cikaramadim.

Simdiki sorunda beni cevremdekiler olgun yasimdan buyuk gosterdigimj soyluyorlar 22,23 falan ama bu da cok buyuk yani benim icin yasim ve dis gorunusum cok onemlidir.

Yasimi gostermem icin neler yapmaliyim hangi sac rengi ve gercektende buyuk gosteriyor muyum?

Sorun kirmizili kisim bence. Dis gorunusune takarak asil sorunu mu kapatmaya calisiyorsun.

Back
X