simdiden belim coook agriyor,cok kotuyum :'(

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
mrb. 13 haftalik hamileyim bir haftadir belim agriyor. gunden gunede artiyor. bugun cok daha kotuyum. kucuk bir fitik var belimde ama hamilelikten once sikayetim olmaxdi. daha bebek kucuk simdiden niye bu kadar agrim var anlamadim.simdiden boyleyse ilerki aylar nasil gececek:( istirahatte etsem faydasi yok. ilk aylardayim daha hormonlardan dolayi olup gecermi acaba?yoksa 3 aylik bebegin agirligindan degildir herhalde.. sizdede oldumu hic boyle?napacagi sasirdi

Canim belki fitikla ilgili degilde kalsiyum magnezyum ekaikligiyle filan ilgilidir. Dr.una soyle kalsiyumuna baksinlar bence. Bol bol da dinlen. ben de 14 haftaligim skolyozum bel fitigim kalsiyum eksikligim herseyim var analayacagin. Osteocere diye bisey kullaniyorum . Cok sukur sorun yasamadim ama ben dusuk riskindrn yatiyorum. Belki kendimi yormadigim icin agrim yoktur. Cpk korkuyordum bel agrilarindan ama bende de bacak agrilari var heralde o da varisten yok yok yani

Canim belki fitikla ilgili degilde kalsiyum magnezyum ekaikligiyle filan ilgilidir. Dr.una soyle kalsiyumuna baksinlar bence. Bol bol da dinlen. ben de 14 haftaligim skolyozum bel fitigim kalsiyum eksikligim herseyim var analayacagin. Osteocere diye bisey kullaniyorum . Cok sukur sorun yasamadim ama ben dusuk riskindrn yatiyorum. Belki kendimi yormadigim icin agrim yoktur. Cpk korkuyordum bel agrilarindan ama bende de bacak agrilari var heralde o da varisten yok yok yani

tslrler troid icin tahlil yaptircam kalsiyumla magnezyumada baktirayim onunla birlikte. fitik cok kucuk var cok hafif slolyozda var ama bu baska turlu bi agri. yatinca oturunca daha cok hissediyoeum bel agrisi. biraz gezinince ayakta anlamiyorum. cokta ayakta kalamiyorumda. ama istirahat ettim hic azalmadi gunden gune artti bu donemde hormonlardan yada kaslardali gevsemedenmi acaba belki gecocidir. ins yoksa karnim.buyudukce agrida artar..:((

Yoktur bisey merak etme. Donem donem yasiycz tabi farkli farkli onemli olan bebekler saglikli olsun.. kalsiyum eksikligi olunca sabah uyandiginda agrilarin oluyor. Yataktan kalkmadan ve kalkarken sonra dolastikca azaliyor bekarkenden vardi benim ordan biliyorum. Testlerini bir uaptir bakalim ne cikacak

Benim de çok ağrıyor belim. Özellikle sırt üstü yatmaya kalkmiyim daha dogrulamiyorum. Dr. Magnezyum takviyesi verdi ama işe yaramadı bende.. şu an 30 haftalik hamileyim gün geçtikçe arttı..

tslrler troid icin tahlil yaptircam kalsiyumla magnezyumada baktirayim onunla birlikte. fitik cok kucuk var cok hafif slolyozda var ama bu baska turlu bi agri. yatinca oturunca daha cok hissediyoeum bel agrisi. biraz gezinince ayakta anlamiyorum. cokta ayakta kalamiyorumda. ama istirahat ettim hic azalmadi gunden gune artti bu donemde hormonlardan yada kaslardali gevsemedenmi acaba belki gecocidir. ins yoksa karnim.buyudukce agrida artar..:KK43:(
Benimde belim cok agrıyo canım hele biraz yürüyüp ayakta kaldıgım zaman belim kopacak gibi oluyor

Yoktur bisey merak etme. Donem donem yasiycz tabi farkli farkli onemli olan bebekler saglikli olsun.. kalsiyum eksikligi olunca sabah uyandiginda agrilarin oluyor. Yataktan kalkmadan ve kalkarken sonra dolastikca azaliyor bekarkenden vardi benim ordan biliyorum. Testlerini bir uaptir bakalim ne cikacak

Benimde aynen oyle. Yataktan kalkmadan kalkinca daha cok agriyor. Biraz gezinince azsliyor gibi. Cokta uzun sure ayakta kalamiyorum. Otururken, yatarken agriyi dahs cok hissediyorum sanki.

Benimde aynen oyle. Yatakta. kalkmadan kalkinca daha cok agriyor. Biraz gezinince azsliyor gibi. Cokta uzun sure ayakta kalamiyorum. Otururken, yatarken agriyi dahs cok hissediyorum sanki.
Gidebildin mi dr.a ihmal etme sabah bende agriyla uyandim sen aklima geldin. Agrim yokndedim ama kendime nazar degdirdim diye :)

Back
X