simdiden esimin ailesini dusunmeye basladim

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Esimle ailesi yuzunden bosanma noktasina geldik avukattan döndük o derece.... neyse doğumu ma cok az kaldi ve annm gelicek ins.. sirf kayinvalidm huzrsuzluk vercek diye son dkkya kadar annemin gelmesini istemiyorm... hamileligim boyunca ne görumceler ne kayinvalide bir kere nasilsin diye arayip sormadi cocuk olduktan sonra zirt birt gelip gtcekler yine huzurumuzu boZCaklar offf simdidenn telasi aldi...

No stres Yes bebiş. Hiç kasma kendini. Bebeğini ve kendini düşün.sinirlarina girdirme.

40 ınız çıkana kadar kendi anneniz gelsin kayınvalidenize de çok kalabalığa gerek yok annecim siz yorulmayın diyip tatlı dille söyleyin. Aynısı kuzenimin başında da var teyzem ben bakarım kızıma dedi kayınvalidesi gitmiyo o yüzden kalabalık da hoş değil. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Asla taviz vermeyin... zırt pırt gelmek de ne demek
Ne yani torun oldu diye size mi yerleşmeleri lazım....
İstemiyorsan belli edeceksin tepene çıkmalarına izin verme

Şindiden böyle yapıp da lohusa depresyonuna davetiye çıkarmayın.eşinize yumuşak bir tonda uygun bir fırsatta söylesen en azından 40'ın çıkana kadar gelen giden trafiğini ayarlasa olmaz mı?bebeği görmeye gelecekler tabi ama en azından kısa süreli zşyaretler olsun ve mümkün mertebe anlayışlı olmalarını söyleyebilse eşiniz sorun olmaz.sizde bu dediklerimi yapabilecek eş var mı esas sorun o?

Kayınvalidenize taviz vermeyin
Yapılması gereken şeyleri
Anneniz yapsın
Kayınvaliden de hiç bir şey beklemeyin

Esimin ailesinden hicbisey beklemiyorm tek istedigim yuvami karstirmasnlar ... esim suan ailesine mesafeli ama dogumdan sonra nasil olur bilmm ... gorumcem bebegi gorme bahanesiyle yine ne oyunlar yapacak kimbilir??? Annemde yanimda olcak bide ona takarlar annm uzulmesin diye sesimide çıkaramam

Am
40 ınız çıkana kadar kendi anneniz gelsin kayınvalidenize de çok kalabalığa gerek yok annecim siz yorulmayın diyip tatlı dille söyleyin. Aynısı kuzenimin başında da var teyzem ben bakarım kızıma dedi kayınvalidesi gitmiyo o yüzden kalabalık da hoş değil. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
AmiN ins cok saolun... annem ben bakarım kizima dese olay olur vay efendim annen ne konusuyo oglumun evi onami sorcam vss vss ... yemim ederim bir kere arayip nasilsn diye sormadilar bebek bahaneleri olcak ...

ben de sızın durumunuzda sayılırım ama bı karar aldım bebegımı yasayacagım.kimseyi görmeyip duymayacagım smdıden stres yapıyoruz ama yıne olan bıze ve bebegımıze olacak.bu cuma dogumum var .ALLAH hepimize saglıkla huzurla bebıslerımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın.

ben de sızın durumunuzda sayılırım ama bı karar aldım bebegımı yasayacagım.kimseyi görmeyip duymayacagım smdıden stres yapıyoruz ama yıne olan bıze ve bebegımıze olacak.bu cuma dogumum var .ALLAH hepimize saglıkla huzurla bebıslerımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın.
Dogru diyosun olan bize oluyo herkez gulluk gulistanlik hyrli kolay doğumlar ins.darisida bana olsn

Back
X