Şimdiiiiiiii,birazda korkaklara yardım edelim:)))

NEFERTARi

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!!!
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
702
158
323
İstanbul
Mesela bana:roflol::roflol::roflol:
Sizleri gördükçe burnumu yaptırasım geliyor ama korkuyorum:1shok::1shok::1shok: Aranızda minirinoplasty ya da burun ucu ameliyatı diyelim Türkçe olsun :1closedeyes:olan var mısengözlerimebaksanab

cnm benim hiç korkma bakopuyorumnanaktan
burda benden daha korkak varmıdır bilmiyorum:kedi:
bide ben çok nazlıyım bana daha dokunmadan ben havalara hoplarım:kedi:
acı eşiğim çok ama çok düşük buna rağmen cesaret ettiysem kesinlikle yaptırın diyorummdelikafadulden
hele bide benim gibi doğru dr seçimi yaparsanız sonuç her şeye değiyor:nazar:a.s.

acı eşiğim çok ama çok düşük buna rağmen cesaret ettiysem kesinlikle yaptırın diyorummdelikafadulden
hele bide benim gibi doğru dr seçimi yaparsanız sonuç her şeye değiyor:nazar:a.s.

Kuşum korkuyom elimde değil :delphin:Ama bu burun ucu estetiğiaklıma yatıyorkaydirigubbakcemile4

ben de senin gibiydim...asla yaptıramam derdim...inan ki ameliyat tarihi aldığın andan itibaren korkunun yerini tatlı bi heyecan alıyor..şimdi keşke daha önce yaptırsaydım dıyorum..bi kere insana müthiş bir özgüven gelio..tekrar olmam gerekse hiç düşünmem valla...zaten öyle acı da hıssetmiyosun ki hiç...sadece hafif sızlamalar...korkmana hiç gerek yok bence ....

Son düzenleme:
ben de senin gibiydim...asla yaptıramam derdim...inan ki ameliyat tarihi aldığın andan itibaren korkunun yerini tatlı bi heyecan alıyor..şimdi keşke daha önce yaptırsaydım dıyorum..o burunla dolaştığım günlere yazık...bi kere insana müthiş bir özgüven gelio..tekrar olmam gerekse hiç düşünmem valla...zaten öyle acı da hıssetmiyosun ki hiç...sadece hafif sızlamalar...korkmana hiç gerek yok bence ....

Canım birde açık ameliyatlardan sonra geri dönüşü daha zormuş gibime geliyor,yani araştırdım birazsengözlerimebaksanab

iyi de canım geri dönüşü ne yapcan kiyerimseniben
ebrunun dediği gibi insanın özgüveni geliyo yerine
burun yüz için çok önemli:lepi:

Canım eğer yaptırmak varsa kafanda daha çok düşünme.Yaptırdıktan sonra gerçekten niye bekledim diyeceksin.Ağrı yaşamadım , arada sızı oluyor o kadar.a.s.

mrb,öncelikle resimlerime yaptığınız yorum için teşekkür ediyorum.ben cvp yazamıyorum çünkü:(

sizin içinde nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum ama,kesinlikle arkadaşlarında ifade ettiği gibi,neden daha önce olmadım diyor insan;ama çok iyi araştırmak koşuluyla.diğer arkadaşlar için önemli mi bilemiyorum ama bence doktorun yapmış olduğu birkaç hasta resimlerine de bakmanın çok çok önemli olduğunu,çünkü her doktorun burun konusunda kesinlikle bi tarzı olduğunu düşünüyorum.

canım yazarken dikkat edersen allah korusun allahın gücüne gider :1ninca:

canım benim....allah beni kırık bi burunla yaratmadı ki....burnum kırık ve yamuktu yoksa şeklini seviyodum ben....her sözüde yanlış anlayıp bi kulp bulmayın lütfeeeeeen...:olmaz:
...........................................................................
SEN NE ANLATIRSAN ANLAT KARŞINDAKıNıN ANLAYACAĞI KADARDIR....(Mevlana)

Son düzenleme:
benim kızım 2 gün önce oldu korkulacak birşey yok acı yok sadece şiş var eee okadar olacak güzeleşmek için değer

Bende ocak yada en gec subat ayionda Turkiyeye 2 haftalik tatilim icin gelecegim ailemin yanina (Antalya)
Ve orada ameliyata girecegim (sanirim Dr omer ozerdeme yaptiracagim)
Simdilik korkudan cok arastirma asamasindayim
Itedigim burunu nasil ifade edebilecegim ya istedigim gibi olmazsa diye endiseleniyorum ve gunde 12 saat internet basinda unlulerin fotolarindan ornek fotolar kopyaliyorum
Bir diger korkum ameliyattan 1,5 hafta sonra is basi yapmam gerekecek ama sitede gordugum fotolardan bazilarinda 18 gunde bile goz icinde kan toplamasi goz altlarinda asiri morluk var
Ben kimsenin haberi olmadan girecegim ameliyata eger o morluklar hala asiri mevcut olursa rezalet

ozman sana yakup avsarı öneririm canım ben oldum ve morarmadım hiç ama moraran arkadaslarda oldu ve onlarda 1 haftada gecti yalnız fiyat normalden biraz daha pahalı..resimlerim özel albümde var arkadaslık talebi yollarsan eger..evet ne istediğin cok önemli doktora kendini ii anlatmalısın, doktor seni ii anlamalı..bence doktorlar öneriler kısmını bi oku derim

doktorunun adını öğrenebilir miyim?

Back
X