Merhaba sevgili anneler benim ikinci çocuğum ama ilk çocuğumda asla beslenme sorunu yoktu o yüzden bilmiyorum . Bebeğim 2 aylıktan beri beslenme reddi var reflüsü olduğu için aylarca mama içmedi anne sütünü zaten bırakmıştı.mamayı zorla uykuda içiyordu 6 buçuk aylık olacağız ve 1 aydır neredeyse ek gıda ağırlıklı gitmek durumunda kaldık mama içmediği için sadece uykuda içtiği için. Ama son günlerde ek gıdaya da ilgisizleşti zorla yiyor ne yapayım nasıl yaklaşayım şaşırıyorum artık her öğün stres olmak istemiyorum ama başta iyiydi şuan 3-5 kaşık yiyor sonra şarkılarla türkülerle işte bitiriyor ama istekli değil sizce nasıl ilerlemeliyim ? Çocuğu beslenme sıkıntısı yaşayan varsa mesela eskiye dönse neyi düzeltirdi veya ne yapmak isterdi? Gerçi yemeyen çocuk yemiyor sanırım .kızım da asla yaşamadım ne versem yerdi hala daha aşırı iştahlı ama zayıf bir kız olsjn ama acıktığında asla affetmez herşeyi yer şuan 6 yaşında. Bebekliğindne beri bir öğün zorlandığımı hatırlamam çoook nadir hastalıkta felandır ama oğlum bebeklikten beri travma kaldı bende yeme sorunu yani belki şuan normaldir birkaç gün yemek istemeyebilir ama ben titriyorum korkudan bunu da mı reddedecek diye