Gebeliğe Hazırlık Şimdiki sorum Ovülasyon Testiyle alakalı👀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angrybirdeu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
66
36
88
Adet bittikten 2 gün sonra ovülasyon testine başlanır mı? Yoksa hemen ertesi günü mü başlamalıyım? Bir ay daha bekleyemem çatlarım 😂 Sevgili hamiş arkadaşlarım cevaplarsa mutlu olurum🥰

2. sorumda şu ki pik ve bat diye birşeyler okudum ama kesinlikle anlayamadım bunlar ne demek👀

Son düzenleme:
Adetin bitince hemen başla mesela saat 12 gibi sıvı alımını kes 2 3 gibi testi yap hergun aynı saatte testin idrar damlatmaliysa 3 damladan fazla Damlatma dağılır pik demek yumurtlamayı yakaladın demek iki cizgi de aynı koyulukta olmasına denir iki günde bir iliskin olsun bat; beklenen adet tarihi.
Sat;son adet tarihi eğer daha test almadıysan kaset
Değil çubuk olandan al hadi inşallah bı an önce mucizene kavusursun 🙏

Adetin bitince hemen başla mesela saat 12 gibi sıvı alımını kes 2 3 gibi testi yap hergun aynı saatte testin idrar damlatmaliysa 3 damladan fazla Damlatma dağılır pik demek yumurtlamayı yakaladın demek iki cizgi de aynı koyulukta olmasına denir iki günde bir iliskin olsun bat; beklenen adet tarihi.
Sat;son adet tarihi eğer daha test almadıysan kaset
Değil çubuk olandan al hadi inşallah bı an önce mucizene kavusursun 🙏
Nasılda güzel ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim 🥰 adetim dün bitti testi sipariş ettim kaset testmiş yarın gelir hemen başlarım. Çok teşekkür ederim çok. Aminnnn😇🤍

Nasılda güzel ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim 🥰 adetim dün bitti testi sipariş ettim kaset testmiş yarın gelir hemen başlarım. Çok teşekkür ederim çok. Aminnnn😇🤍
Yardımcı olduysam ne mutlu bana 🤗koyulaşma oldukça testlerini atarsın yine yorumlariz

Back
X