Gebeliğe Hazırlık Şimdiki sorum Ovülasyon Testiyle alakalı👀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angrybirdeu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
66
36
88
Adet bittikten 2 gün sonra ovülasyon testine başlanır mı? Yoksa hemen ertesi günü mü başlamalıyım? Bir ay daha bekleyemem çatlarım Sevgili hamiş arkadaşlarım cevaplarsa mutlu olurum

2. sorumda şu ki pik ve bat diye birşeyler okudum ama kesinlikle anlayamadım bunlar ne demek

Son düzenleme:
Adetin bitince hemen başla mesela saat 12 gibi sıvı alımını kes 2 3 gibi testi yap hergun aynı saatte testin idrar damlatmaliysa 3 damladan fazla Damlatma dağılır pik demek yumurtlamayı yakaladın demek iki cizgi de aynı koyulukta olmasına denir iki günde bir iliskin olsun bat; beklenen adet tarihi.
Sat;son adet tarihi eğer daha test almadıysan kaset
Değil çubuk olandan al hadi inşallah bı an önce mucizene kavusursun

Nasılda güzel ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim adetim dün bitti testi sipariş ettim kaset testmiş yarın gelir hemen başlarım. Çok teşekkür ederim çok. Aminnnn

Nasılda güzel ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim adetim dün bitti testi sipariş ettim kaset testmiş yarın gelir hemen başlarım. Çok teşekkür ederim çok. Aminnnn
Yardımcı olduysam ne mutlu bana koyulaşma oldukça testlerini atarsın yine yorumlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…