Simdiki yeni nesil kizlar neden bizim gibi degil ?

Namus hem kadin icin hem de erkek icin. Bu yollari izleyerek evlenecekleri erkegi kandiran kadinlar acaba geceleri rahat uyuyabiliyorlar mi? Ya da her halti yiyip evlenen erkekler?? En iyisi tek eslilik. Sadece bir kisiye acmak kendini. Ama gunumuz dunyasinda ulkemizde bu anlayis cok degisti. Iki gunluk sevgililer bile hemen vicik vicik olmus. Kizlar kendilerini cok kolay bir sekilde acabiliyorlar kullandiriyorlar maalesef. Nerde o sevdiginin sacinin teline dokunmaya kiyamayan erkekler.. nerde bu kimin eli kimin cebinde belli olmayan gencler..

Nereden biliyorsunuz eskiden öyle şeyler olmadığını? Yaptıran Facebook'ta mi paylaşıyor , zor bir ameliyattı diye.
Zaten gizli ki kimse bilmiyor :)
Aynı esrar gibi. Ben de uyuşturucu maddeleri sadece Tv'de içip ölen eroinmanlar kullanıyor zannediyordum. Sonra içen biriyle tanıştım ve onun sayesinde öğrendim ki etrafımdaki eli yüzü düzgün, işinde gücünde insanların yüzde otuzu bu tarz şeyler kullanıyormuş. Oysa ortak arkadaşlardan birine sor, aslaaaa der, ihtimal bile vermezler.
Ayrıca yazdıklarıniz, oğluşum da oğluşum demeniz çok itici. Zaten oğlunuz sevgilisiyle gelecek adımları atarken 'ah böyle şeyler benim için çok önemli, ben ikinci el mal almam, bir kızın en değerli çeyizi bekaretidir' gibi cümleler kurmazsa sevgilisi neden nikahtan önce ameliyata koşsun ki? Ona vereceği parayı gider çeyizine harcar :p
Bu arada böyle saçma dogmalara sahip bir insan değilim. Evleneceğim adaminda bir süre aynı evde yaşamadan, ya da birlikte birkaç tatile çikmadan zaten nikahına almam ^^ ama yine de karşı pencereden bakıp eleştirme ihtiyacı hissettim.

Konu sahibinin o konu hakakındaki msjlarini görmüştüm. Konu açmasına nedense hiç şaşırmadım. Neden insanların bu yaptığı zorunuza gidiyor? Her insan yaptığı şeyde özgür değil mi ? Bence bunu yapan kızlarımıza da bu şekilde hakaret etmek kimsenin haddi değil...

Konu sahibinin o konu hakakındaki msjlarini görmüştüm. Konu açmasına nedense hiç şaşırmadım. Neden insanların bu yaptığı zorunuza gidiyor? Her insan yaptığı şeyde özgür değil mi ? Bence bunu yapan kızlarımıza da bu şekilde hakaret etmek kimsenin haddi değil...

Yazdığım yazıda bir tane hakaret göster, hesabımı kapatıcam.

Yorum yapan bayanlarin çoğu yazdığım yaziya tepki göstermiş. Belki de kızım yaşındasınız hepiniz. Gençsiniz, birşey demiyorum. Ama emin olun yanlış düşünüyorsunuz. Hemcinsinizi her alanda savunduğunuzu zannediyorsunuz ama bu kadın dayanışması degil. Kendinizi kandırmayın. Yanlışa yanlış demek zorundayız. Bizim dönemimizde doktorlar bu operasyonu kolay kolay yapmıyordu ve kimsede böyle bir şey bilmiyordu. Hem kendinizi kandırıyorsunuz,kendinize hakaret ediyorsunuz,hemde eşiniz olacak kişiyi,bir ömür aynı yastığa baş koyacağıniz kisiyi aldatmış oluyorsunuz.

Yorum yapan bayanlarin çoğu yazdığım yaziya tepki göstermiş. Belki de kızım yaşındasınız hepiniz. Gençsiniz, birşey demiyorum. Ama emin olun yanlış düşünüyorsunuz. Hemcinsinizi her alanda savunduğunuzu zannediyorsunuz ama bu kadın dayanışması degil. Kendinizi kandırmayın. Yanlışa yanlış demek zorundayız. Bizim dönemimizde doktorlar bu operasyonu kolay kolay yapmıyordu ve kimsede böyle bir şey bilmiyordu. Hem kendinizi kandırıyorsunuz,kendinize hakaret ediyorsunuz,hemde eşiniz olacak kişiyi,bir ömür aynı yastığa baş koyacağıniz kisiyi aldatmış oluyorsunuz.
Haklisin kiziniz yasinizdayiz ama iyi ki kiziniz degiliz. Iyi ki oglusumcu bir annemiz yok

Konu ve üsluba bakın sonra da cevap vermeyin konuya sevgili kk üyeleri....

Topik site içinde açılmış konulara istinaden açılmış olduğundan ve kurallara göre konular ve üyelere yönelik topik açmak yasak olduğundan kapatılmıştır.

Back
X