Simetrik gelisme geriligi

Ben 27 haftalık bebeğimi gelişme geriliği yüzünden kaybettim dikkar edin bence
Merhabalar geçmiş olsun ilk önce. Ben de 26 haftalık hamileyim.. Bebeğimin gelişimş 2 hafta geri. Karın bölgesi baş bölgesi iki hafta geriden geliyor. Kilosu 734 gram.. Doktır perinotolojiye gönderdi. Yarın gidecepim inşllah bi şey çıkmaz

Merhabalar geçmiş olsun. Gerilik ne zaman başladı.. Ben de 26 haftalık hamileyim.. Bebeğim 2 3 hafta geride.. Pelinotojiye gidiceğim.. İnşallah bi şey çıkmaz.. Doktor ne dedi size tam olarak? Allah yardımcınız olsun.

Benim bebeğim 5 hafta geride.. 29. Haftadayım o 24 görünüyor direnmeye çalışıyor ama doktorlar umutsuz..
Merhabalar geçmiş olsun. Gerilik ne zaman başladı.. Ben de 26 haftalık hamileyim.. Bebeğim 2 3 hafta geride.. Pelinotojiye gidiceğim.. İnşallah bi şey çıkmaz.. Doktor ne dedi size tam olarak? Allah yardımcınız olsun.

Benim 17. Haftada başladı ilk 2 hafta sonra 3-4 ve şiödi 5 e çıktı maalesef. Kan akımı vs de yavaşlamış bebeğe giden. Bağırsağındaki genişleme başlamış beyne yüklemiyormuş bebek. Beyinde sıkıntısı olabilir dedi. Erken almıyor çünkü şu an da doğsa ağır prematüre olabilir dedi. Pek umudu yok doktorun ama bekliyoruz . Rabbim hepimizin bebeklerine şifa versin

Arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim ancak doktor bebekte gelişme geriliği olduğunu söyledı bu durumu yaşayan var mi lütfen yardımcı olun
Merhaba canım seni üzmek istemem fakat benm bebeğim de 9 haftalıkken gelişim geriliği olduğu soylendi ve sonra hemen kalbi durdu.. dikkate al sürekli kontrole git yani . Kalp atışını duydun mu bı de ?

Benim 17. Haftada başladı ilk 2 hafta sonra 3-4 ve şiödi 5 e çıktı maalesef. Kan akımı vs de yavaşlamış bebeğe giden. Bağırsağındaki genişleme başlamış beyne yüklemiyormuş bebek. Beyinde sıkıntısı olabilir dedi. Erken almıyor çünkü şu an da doğsa ağır prematüre olabilir dedi. Pek umudu yok doktorun ama bekliyoruz . Rabbim hepimizin bebeklerine şifa versin
Amin canım inşallah düzelir.. Beslenmeye ve dinlemeye dikkat et diyolar bunu doktordan duymadım ama başkaları dedi bana da. Ben de yarın dediğim gibi perintolağa gidicem...bebeklerimizi korusun Allah

İnşallah . Hangi hastaneye gidiyorsun perinatoloji için. Yani İstanbul’da mı?
Canım ben Kağızman Karsta görev yapıyorum... Karsta kliniğe gidiyodum.. Perinotoloji için Erzuruma gidicem. . Doktor minyonuktan da olabilir dedi ama gene de Erzuruma git dedi.

Allah kolaylık versin . Perinatoloji takibi bırakmaz zaten. Muhtemelen iki haftada bir çağırır. Yani bende öyle olmuştu. Hayırlısı inşallah☺️

Sizin ki kaç haftalık.. Benim suyumda azalma varmış.. 12 gün sonra tekrar muayene ol dedi.. Ben memleketime gidicrm buralı değilşm çünkü... Seni bi ay daha götürebilir ben böyle öngörüyorum dedi..

Back
X