Simetrik gelisme geriligi

İnşallah bir problem oluşmaz dualarımda sizinle :) ben memleketimdeyim her hafta kontroldeyim.. Bebek iki hafta geeide hala.. Doktor minyon olduğunundüşünüyo.. Sık sık takipteyim.. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumları yaşıyorum bende. Bebeğim 3 hafta geride ve rahimde kan akışında problem var beslenemiyormuş. Sağlıkla almışsınızdır umarım bebeğinizi kucağınıza. Kaçıncı haftada kaç kiloydu bebeğiniz?

Merhaba, ben de 25 haftalık hamileyim ama 22 haftalık görünüyor ölçümleri. Simetrik gelişme geriliği var ve iki damarda da direnç var denildi. Henüz sebebi bulunamadı, her hafta kontrole gidiyorum. Yaşayıp görmekten başka çare yok galiba:(

Merhaba, ben de 25 haftalık hamileyim ama 22 haftalık görünüyor ölçümleri. Simetrik gelişme geriliği var ve iki damarda da direnç var denildi. Henüz sebebi bulunamadı, her hafta kontrole gidiyorum. Yaşayıp görmekten başka çare yok galiba:KK43:
Merhaba durumunuzda düzelme oldumu

Merhaba, ben de 25 haftalık hamileyim ama 22 haftalık görünüyor ölçümleri. Simetrik gelişme geriliği var ve iki damarda da direnç var denildi. Henüz sebebi bulunamadı, her hafta kontrole gidiyorum. Yaşayıp görmekten başka çare yok galiba:(
Bende öyleyim 30 da 27 uyumlu 940.gram çıktı testler.yapildi kromozomlar temiz ama yetmez diyorlar kafalarında soru işareti kaldı proflarin plesanta kötü benimde içi kanadı durdu umblikel arterde direnç varmış damarda yüksek akim dogunca süprizlerle doğabilir dediler kendi doktorlarım ise zekası geri olur yok serapral parsıli doğar dediler daha bi sürü şey 😭

Kızlar çok eskide kalmış ben sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma 3 yaşında. Kövezde kaldık 31 gün. 34 haftalık dünyaya geldi 1620 gr ile

Back
X