- Konu Sahibi kimyahatunnnnnn
Hiç duymamıştım. Allah seni ve bebeğini korusun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba durumunuzda düzelme oldumuMerhaba, ben de 25 haftalık hamileyim ama 22 haftalık görünüyor ölçümleri. Simetrik gelişme geriliği var ve iki damarda da direnç var denildi. Henüz sebebi bulunamadı, her hafta kontrole gidiyorum. Yaşayıp görmekten başka çare yok galiba![]()
Bende öyleyim 30 da 27 uyumlu 940.gram çıktı testler.yapildi kromozomlar temiz ama yetmez diyorlar kafalarında soru işareti kaldı proflarin plesanta kötü benimde içi kanadı durdu umblikel arterde direnç varmış damarda yüksek akim dogunca süprizlerle doğabilir dediler kendi doktorlarım ise zekası geri olur yok serapral parsıli doğar dediler daha bi sürü şeyMerhaba, ben de 25 haftalık hamileyim ama 22 haftalık görünüyor ölçümleri. Simetrik gelişme geriliği var ve iki damarda da direnç var denildi. Henüz sebebi bulunamadı, her hafta kontrole gidiyorum. Yaşayıp görmekten başka çare yok galiba![]()
Merhaba son durumunuz ne olmuştu. Bende de 5 hafta gerilik var 30. Haftadayım. Ne olacak hiç bilemiyorumBenim bebeğim 5 hafta geride.. 29. Haftadayım o 24 görünüyor direnmeye çalışıyor ama doktorlar umutsuz..