Simge Tertemiz açtı ağzını yumdu gözünü!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Simge Tertemiz açtı ağzını yumdu gözünü! Bir takipçisi anneliğine laf edince...

Model Simge Tertemiz, bir takipçisine kızınca açtı ağzını yumdu gözünü…

Instagram hesabından öfke saçan Tertemiz şunları yazdı: “Siz kimsiniz benim analığımı sorguluyorsunuz. Ciğeri beş para etmez insanlar.

Adam olun da çocuğunuz kocasız babasız üç beş ayırt etmeden bakın.Ben çocuğuma hem anne hem de babayım.

Ben aciz kadın değilim onurum gururum çok değerli. Arkadaşlar işinize bakın.”

Son düzenleyen: Moderatör:
paladıum avm gördüm kendısını,kasıla kasıla çocuğundan alakasız salınıyordu,evet hiç samimi bir ane gibi değildi,o avm karanlıktı,ona rağmen guneş gözlüğü ile dolaşıyordu,

Palladium da güneş gözlüğüyle mii :D Ben görsem kendisini tanımam üstüne yazık gözü rahatsız herhalde diye anlık bir üzülürüm :D
Güneş gözlüğüyle gezmek için yanlış avm seçmiş :D

Palladium da güneş gözlüğüyle mii :KK70: Ben görsem kendisini tanımam üstüne yazık gözü rahatsız herhalde diye anlık bir üzülürüm :KK70:
Güneş gözlüğüyle gezmek için yanlış avm seçmiş :KK70:
Ya aslında ne oldu,o gün çocuk şenlıklerı vardı,bır kalabalık,bende giriyorum camlı kapıdan,ordan bır kalabalık bır baktım bu yanımda dıkılıyor,tanıdım,yanyanayız,çocukla alakasız dıkılıyor,sonra gırdık bır baktık mağazanın bırınde yıne karşılaşyık gözlük halen gözünde,,boyuda göründüğü kadar uzun deil,yada ben kısa değilim bılmedım

Ya aslında ne oldu,o gün çocuk şenlıklerı vardı,bır kalabalık,bende giriyorum camlı kapıdan,ordan bır kalabalık bır baktım bu yanımda dıkılıyor,tanıdım,yanyanayız,çocukla alakasız dıkılıyor,sonra gırdık bır baktık mağazanın bırınde yıne karşılaşyık gözlük halen gözünde,,boyuda göründüğü kadar uzun deil,yada ben kısa değilim bılmedım

Çocukla alakasız olacağı fotoğraflardaki kendini gösterme çabasından belli. Alttan çekilen fotoğraflarda zaten uzun durur. Ki özen gösteriyor belli ki.
Boyu 178 miş.

Hanım efendinin nerede ne yaptığı hatta kim olduğu beni ilgilendirmez. Zaten görsemde tanımam ancak Son cümlesi hoşuma gitti çocuğuma hem anne hem babayım onurlu bir anneyim sözü.insanlar eleştirir... her özel paylaşılır ise ortalıkta, milletin ağzı torba değilki büzülsün ancak kimsenin kimseyi anneliği ile eleştirmesi haddine düşmez çok yanlış onur kırıcı olur...

O oğlan büyüyünce de o yarı giyinik fotolarına devam edersen çocuğun yüzünü eğersin.
Ya ben anlamıyorum bu "ünlü" anaları.

bunlar abla kardeş en ufak elestırıye acık degılller. biri bişi desın yandı! topa tutuyorlar hemen haspalar :KK53:
e o zaman yırtmıcan kendını takipçi toplamak ıcın

O oğlan büyüyünce de o yarı giyinik fotolarına devam edersen çocuğun yüzünü eğersin.
Ya ben anlamıyorum bu "ünlü" anaları.
öyle bişi olacagını sanmıyorum. çocuk o ortama göre yetıstıgı için büyüyünce anormal gelecegını sanmıyorum meg.

öyle bişi olacagını sanmıyorum. çocuk o ortama göre yetıstıgı için büyüyünce anormal gelecegını sanmıyorum meg.
Ama arkadaşı" şişştt oğlum ananın orası burası ne güzel lenn" dediğinde, çocuk utanır sinir olur.
Ya belki de dediğin gibi olup umursamaz bilmiyorum. Anlamıyorum o dünyayı ben işte.

Doğurmadın mı kız sen daha?:KK19:

Ama arkadaşı" şişştt oğlum ananın orası burası ne güzel lenn" dediğinde, çocuk utanır sinir olur.
Ya belki de dediğin gibi olup umursamaz bilmiyorum. Anlamıyorum o dünyayı ben işte.

Doğurmadın mı kız sen daha?:KK19:
paranın satın alamayacagı hiçbir şey yok maalesef. arkadaş ortamı da ona göre olur .
sorun cıkmaz yani

yok dogurmadım daha var :KK53:

paranın satın alamayacagı hiçbir şey yok maalesef. arkadaş ortamı da ona göre olur .
sorun cıkmaz yani

yok dogurmadım daha var :KK53:
Bebeni sevsinler senin:KK46::nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Sörgilim:KK60:

Back
X