Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Similac mama kullanan anneler memnunmusunuz ogluma ne mama aldiysam sevmedi kabiz oldu surekli kustu similac anne sutune yakinmis bilgi almak istiyorum
Kilo alımı gayet iyi ama her bebeğe göre değişiyor bu doyum vesaire mesela bizim bebek maşallah çok iştahlı mamayı çekince parmaklarını yemeye başlıyor.Doktor bebeğinizin sevdiği mamayi kullanın dedi ablama.Dediğim gibi gayet iyi gaz yapması dışında
Similac mama kullanan anneler memnunmusunuz ogluma ne mama aldiysam sevmedi kabiz oldu surekli kustu similac anne sutune yakinmis bilgi almak istiyorum
Golden goat, Bebelac gold, similac kullandım. Mamalar her bebeğe göre farklı oluyor bazılarında kabız yapıyor ama similac bize iyi gelmişti. Diğer saydklarmda iyi.