Simsiyah mı sapsarı mı?

Hangisi?

• Simsiyah

OY: 8 80,0%
  • Sapsarı

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Beyaz tene hangisini daha çok yakıştırırsınız?

Kızlar ben kararsız kaldım saçlarım küllü kumraldı doğal hali altın sarısına kadar açtırdım saçlarım şu an bu renk:

Şu anda ya sapsarı ya da simsiyah yapmak istiyorum, aslında simsiyah istiyorum ama simsiyahtan sapsarıya dönmem çok zor olur Siz ne dersiniz?

Ten rengim bembeyaz hatta aşağıdakilerden ilk resimdeki gibidir. Düşündüğüm renkler de şöyle:

Son düzenleme:
Bence simsiyah sac (hatta hafif maviye calan siyah) ve bembeyaz ten uyumu muthis olur.

Bir de anlamadigim " tenim bembeyaz ilk resimdeki gibi" demissin ama ilk resimdekinin teni bembeyazdegil ki.

Ben siyah sac-beyaz ten uyumu olarak 2. Resmi kasteddim. Ten rengin ikinci resimdeki gibiyse eger bence kesinlikle simsiyah yapmalisin..

(bkz: Amy lee)

Son düzenleme:

Ay canım çok pardon ilk resim derken aşağıdakilerden ilk resim demek istemiştim

Ben kuaföre gittim bana eğer simsiyah yaparsan öyle ha dedi mi tekrar sarı olamazsın ona göre dedi, ben de o apaçık sarı rengine baya hevesliydim açmaya başlarken saçlarımı ama bir çılgınlık yapıp o maviye çalan siyah (ne güzel anlamışsınız beni) a boyayasım var

canım bence simsiyaha geçme birden dönüşü zor olur yavaş yavaş en olası koyuluğa geç bakalım beğenirsen devam edersin.

Ben beyaz tene koyu saç, koyu tene açık saçı yakıştırırırm. Ama bence ilk etapta sakın ola ki siyah yaptırma benim kendi saçım da siyah mesela, beyazlarım çıktığı için siyaha boyuyorum ama başka renge dönmem mümkün değil.
Bence ilk olarak sarıya boyat beğenmezsen siyaha geçişin de kolay olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…