Simsiyah... Yardm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
<div class="bbWrapper">arkadaslar nereye yazacagımı bılemedım bana yardım edın , bıraz önce wc ye cıktım büyük tuvaletımı yaptım ıshal olmusum ama sımsıyaah geldı sızce neden bılen varmı acaba?</div>

<div class="bbWrapper">-aldığın besinlerde demir oranı fazla olabilir<br /> -ince bağırsaklarda enfeksiyon kusması olabilir<br /> -mide de yada bağırsakta kan birikmesinden olabilir. vs.</div>

<div class="bbWrapper">bir doktora gitmeni öneririm .. <br /> <br /> yıllar önce okulla pikniğe gitmiştim .. ishal oldum ve koyudu .. koyu yeşildi benimkisi .. <br /> sora kanlı isele döndü .. <br /> yüksek ateş kusma fln .. <br /> ve terlememde vardı sanırım ateş nedeniyle hayal mayal hatırlıyorum doktora gittik <br /> zehirli isel demişti ..<br /> <br /> bir doktora git ihmal etme ..</div>

<div class="bbWrapper">ıyı bır hastanenın acıl servısınden yardım alabılırsın genelde bilgi veriyorlar yada bı poliklinik canım</div>

<div class="bbWrapper">canım arkadaşında dediği gibi eğer ilaç içiyosan içinde demir olabilir çünkü ben oğluma demir ilacı veriyorum ve kakası simsiyah eğer kullanmıyosan bence hemen doktora gitmelisin zehirli isal olabilir.iyi haberlerini bekliyoruz...</div>

<div class="bbWrapper"><span style="color: Purple"><b>konunuz içerik nedeniyle <a href="http://www.kadinlarkulubu.com/genel-saglik-bilgileri-f536/" class="link link--internal" data-proxy-href="/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fwww.kadinlarkulubu.com%2Fgenel-saglik-bilgileri-f536%2F&amp;hash=9ee7cbf775d2fb2da1bfe6ad9184d33d">Genel Sağlık Bilgileri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU</a><br /> bölümüne taşınacaktır...<br /> sevgiler...</b></span></div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…