Saç Uzatma Yöntemleri sinamekili kür ve çamterebentinli saç uzatma sürecim...

bilkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
87
1
86
35
Konya
slm kızlarr 2yıl önce sinamekili kürü uygulayarak saçlarımı 2.5ay gibi bir sürede 10cm uzatmıştım. görenler şaşırmıştı tekrar o kürü uygulamaya karar verdim ve sizlerle düzenli olarak paylaşımlarda bulunucam. başlayamayanlarla birlikte götürelim bu süreci.

haftada 2kez sinamekili kürü uygulıcam. aynı zamanda şampuanımın içine çamterebentin katıcam. benim saçım zaten gür o yüzden sarımsak koymıcam ama isteyen koyabilir. onu denemiştim saçları gürleştirio.

turplu kür aslında daha hızlı uzatıo ama onu seçmememin sebebi hem bu mevsimde kara turp bulmanın zorluğu hem de onu kaynatırkenki kokunun kötü olması.

elimizden geldiğince resim paylaşıp ilerletiriz diye umuorum bu konuyuu :)

kolay gelsinnn :52:

kolay gele canım ben de benzer bi saç uzatma sürecine girdim:))
saç derim biraz egzamatöz o yüzden sinamekiyi cesaret edemedim daha basit şeyler kullanıyorum şuan kafamda bemiks var mesela bi de krem olan bephantenei sürdüm saç derime birazcık derimi yırtma huyum var saç derimdeki yaralara sürerdim önceden duş almadan önce saçımı uzattığını fark ettim ondan tekrar deniyorum ben de sabah duş alıcam :)
bence besinlerle de takviye yap, pirinç ve yumurta yemeni öneriyorum :)))

kolay gele canım ben de benzer bi saç uzatma sürecine girdim:))
saç derim biraz egzamatöz o yüzden sinamekiyi cesaret edemedim daha basit şeyler kullanıyorum şuan kafamda bemiks var mesela bi de krem olan bephantenei sürdüm saç derime birazcık derimi yırtma huyum var saç derimdeki yaralara sürerdim önceden duş almadan önce saçımı uzattığını fark ettim ondan tekrar deniyorum ben de sabah duş alıcam :)
bence besinlerle de takviye yap, pirinç ve yumurta yemeni öneriyorum :)))

bi yerde okumuştum ve bana mantıklı geldi. saçağı olan besinleri tüketmek saç uzamasını arttırıomuş. örn. turp sarımsak soğan vb. zaten yapılan kürlerde genelde bunlar bulunuo :)

$090720121349.webp

kızlar bu 2.kez sinamekili kür sonrası olan saçım. çamterebentin bulamadım alınca ona başlıcam. 2haftaya 1 koyarım resim bakalım değişim ne kadar olacak:10:

sinamekili kürü ben de yapıyorum. çam terebentin de şampuanıma katardım eskiden çok sık,hala var evde ama çam terebentin katmıyorum ne zmandır şampuanıma... eğer ikisi birden daha iyi etki edecekse katmaya devam ediyim bende? :31:

Back
X