Sinan Akçıl'ın bu fotoğrafı olay oldu

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Sinan Akçıl’ın Göcek’te sevgilisi Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ı şakalaşırken ağlatmasının ardından eleştirilerin hedefi oldu. Basına yansıyan bu karelerden sonra Şallı’nın eski eşi Harun Tan’ın ne diyeceği merak konusu olmuştu.
$sinan.webp
Hem Ebru Şallı’yla hem de çocuklarıyla sık sık telefonda görüştüğünü belirten Harun Tan, “İnsanlar şunu mu sanıyor; ben gazeteyi açtığımda çocuğumun ağladığı fotoğrafları görüyorum ve şoke oluyorum.

Çocuklarımı yalnızca gazetede görüyormuşum gibi. Çocuk değiliz. Ben her gün Ebru’yla da çocuklarımla da görüşüyorum. Bunları konuşmak istemiyorum” dedi.

Sinan Akçıl, çıkan haberlerin ardından Pars’la verdiği bu pozu Instagram’da paylaştı, altına da şöyle yazdı:

“Biz sizinle bazen çok güzel dalga geçiyoruz, sevgi nedir siz pek anlamazsınız diyoruz, di mi Pançiko? Sana da günaydın değerli varlığım. Hadi bakalım yine çok güzel bir güne başlayalım. Yüzün hep böyle gülsün.” (Hürriyet)
 
aman aman sinanın mesajına gelll...dalga geçiyormuş ta mıy mıy mıy...:20:
elalemin babası olan çocuğuyla babacılık oynuyor.
çok dertti.. parsla sinan napıyo diye millet düşünüyor
 
Back
X