Sınav derdi

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.920
3.296
133
Herkese iyi akşamlar.
Bugünkü sorum çok farklı.
Ben lisedeyken uluslararası bir sistemle okudum. Bu sistem liseden çift diplomayla mezun ediyor yani hem MEB hem de bu programın diploması alınıyor ve notlamalar bizi tanımayan öğretmenler tarafından yapılıyor. Gel gelelim ben geçen sene geçme Ortalamasını tutturamadığım için bu programı geçemedim. Kasım ayında Türkiye’ye gelip yeniden sınava girdim not yükseltmek adına ama yükselmek şöyle dursun düşmüş. Halbuki çalışmıştım ve sınavlarım iyi geçmişti. Annem daha bilmiyor, ben ise kimseye çalıştığımı kanıtlayamadığıma yanıyorum. Çalıştım desem haklı olarak kızacak çalışan insan böyle mi alır diye. Hiç olmadı hayal kırıklığına uğrayacak. Ne yapsam nasıl konuşsam ? Kendimi çok acındırmak istemiyorum ona çünkü bu şekilde bir yere varılmıyor.

Ailenizin daha siz aciklama yapmadan anlayis gostermesi gerekir. Burda teselli edilmesi gereken onlar degil sizsiniz.Hersey kısmet vardır bir hayır. Her istedigimiz her zaman hemen de olmuyor.

Ailenizin daha siz aciklama yapmadan anlayis gostermesi gerekir. Burda teselli edilmesi gereken onlar degil sizsiniz.Hersey kısmet vardır bir hayır. Her istedigimiz her zaman hemen de olmuyor.
E orası öyle ama bir insan iki seferde de mi başaramaz? Kıbrıs’a gittim okumaya ve çalıştım da ama şu nota bakılırsa çalışmamışım gibi görünüyor

Çünkü suçlayabilecek hiçbir şey yok. Sevgilim askerde o beni nasıl kötü etkilesin. Üniversitedeki derslerim çok iyi, Kıbrıs da dikkatimi dağıtmadı

Bende ayni durumdayim 2 yillik okuyorum okulu 1 donem uzattim galiba 1 donem daha uzayacak bir de parali napacagimi bilmiyroum calistigim halde gecemedim cok panik yapiyorum ama napayim dunyanin sonu degil diyerek kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum nasil diyecegimi bilsem sana da soylerdim inan Allah yardimcimiz olsun

Benimkisi çok farklı ya. Üniversite gibi olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…