Sınav dönemi diyet

salatalikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
4
0
36
Trabzon
Merhaba. Ben su an üniversitesi sınavına hazırlanıyorum ve zaten fazla kilolarım vardı şimsi onlara 10 kilo daha ekledim 75tim 85e fırladım. Boyum da 1 65. Ama bu donemde asla diyet yapamıyorum. Dikkat edicem diyorum ama olmuyor ozellikle canım çok fazla tatlı şeyler çekiyor. Ve kendimi dizginleyemiyorum. Yedikten sonra da hayal kırıklığı. Spor da yapamıyorum balbuki evde yuruyus bandım ve bisikletim var. Ama usengecliğin gozu kor olsun:( ne yapsam bilemiyorum. Bu durum psikolojimi etkiliyor. 2 ay sonra artık sınavlar bıtıcek ve rahatlayacam ama o zaman kadar daha da kilo alırsam depresyona bile girebilirim. Sinirlerim çok zayıftır zaten hemen stres oluyorum:( neler önerirsiniz bana?

canım bende öss dönemimde kilo almıştım. 157 boyundayım ve kısa boyun dezavantajı ideal kilonda değilsin 3 kilo da alsan 10 kilo da alsan kilolu gözüküyosun :47:
neyse sınav dönemi diyerek bende hiç umursamamıştım. Ama bir şekilde motive olmak lazım. Çünkü stres bitince birde kilo verdim 34 beden oldum. Ama kalçam sarktı ve çatlaklarım var :26: şimdi bunları görünce ahhh diyorum. İnan çatlak geçirmek bilmem ne öyle zor ki. Keşke düzenli kilo verseymişim diyorum. Sonrasında diyetisyene kilo almak için gittim düşn :1:
Mesela test çözerken sürekli meyve ye. Kesinlikle kuruyemişten uzak dur. Bir de zararlı biliyorum ama ben mesela acıktıkça yani yememem gereken bi zamanda acıktığımda dişlerimi fırçalardım ve açlığım geçerdi :30:
bir de yürüyüş bandın varmış çoooook şanslısın. Tak kulaklığını koy önüne ezberleyeceğin formüllerini oooohhh keyif. Sonrasında bi duşş al. Dizini izle. yine test çöz yeşil çay iç bi yandan. Komik ama bence sosyal medya teşvik edici. Yaptıklarını instagram tiwtter kullanıyosun yükle yani :8:
arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde diyet yapıyorum deme yediklerime dikkat ediyorum de. gidip salata yeme mesela. Haşlama ye. Yani etrafındakiler zırt bırt sana diyet mi yapıyosun aaa kaç kilo verdin falan demesin. Annene söyle iyice meyve konusunu (:

Canım ders calısırken ınsanın canıı yemek ıstıyor gercekten ben unıversıte sınavına gırcegım sene 15 kılo felan aldım.. meyve tabağı küçük küçük parçacıklar halinde kes onları ye calısırken ben şuan vizelere çalısırken öyle yapıyorum :) Ama hiç moralini bozma sınav donemınden sonra verebilirsin..Şuan da tedbiri elden bırakma tabi..

Back
X