Sınav dönemi kilo

zamanyok_75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
249
14
38
35
İstanbul
Merhaba ablalarım :) 16 yaşında 12.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl sınava giricem,lisede başlayan kilolu dönemim devam ediyor.Kilo veremezsem odaklanamam gibi geliyor,diyet yaparsam aç kalıp çalışamıycamı söylüyorlar :50: çok ikilemde kaldım..Ne yapayım bilmiyorum diyet mi yiyip konsantre olmadan ders çalışmak mı? Bi yardımcı olursanız sevinirim. :)

[QUOTE="zamkilosun ?5, post: 36267127, member: 542972olmaz haba ablalarım :) 16 yaşında 12.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl sınava giricem,lisede başlayan kilolu dönemim devam ediyor.Kilo veremezsem odaklanamam gibi geliyor,diyet yaparsam aç kalıp çalışamıycamı söylüyorlar :KK50: çok ikilemde kaldım..Ne yapayım bilmiyorum diyet mi yiyip konsantre olmadan ders çalışmak mı? Bi yardımcı olursanız sevinirim. :)[/QUOTE]
Tatlim kac kilosun sen ?? :) ayrica 16 yas 12. Sinifolmaz

[QUOTE="zamkilosun ?5, post: 36267127, member: 542972olmaz haba ablalarım :) 16 yaşında 12.sınıf öğrencisiyim.Bu yıl sınava giricem,lisede başlayan kilolu dönemim devam ediyor.Kilo veremezsem odaklanamam gibi geliyor,diyet yaparsam aç kalıp çalışamıycamı söylüyorlar :KK50: çok ikilemde kaldım..Ne yapayım bilmiyorum diyet mi yiyip konsantre olmadan ders çalışmak mı? Bi yardımcı olursanız sevinirim. :)
Tatlim kac kilosun sen ?? :) ayrica 16 yas 12. Sinifolmaz[/QUOTE]
Bugün derslerden sıkılıp girdim yazını gördüm.Evet 16 yaşındayım 12. sınıfım. Bu yazıyı yazdığımda 80 kiloydum... Buradaki çok degerli bi ablam sayesinde karatayı tanıdım ve hala devam ediyorum 76 kiloyum şuan.Selametle :) :)

Tatlim kac kilosun sen ?? :) ayrica 16 yas 12. Sinifolmaz
Bugün derslerden sıkılıp girdim yazını gördüm.Evet 16 yaşındayım 12. sınıfım. Bu yazıyı yazdığımda 80 kiloydum... Buradaki çok degerli bi ablam sayesinde karatayı tanıdım ve hala devam ediyorum 76 kiloyum şuan.Selametle :) :)[/QUOTE]
karatayı uygulayarak hata ediyorsun canım :( ypamayın etmeyin :(

Back
X