sınav heyecanı

bu girdiğim kaçıncı sınav bilmiyorum ama bu kadar heyecanlandığımı bilmiyorum allah duamızı kabul etsin bize yardım etsin ogün sabah sade kahve içsem işe yarar mı acaba dikkatimi daha da toplamak için bununla ilgili bir fikri olan varmı ?

arkadaşlar aranızda kpssye gircek olan var mı bilmiyorum ama ben çok panik yaptım ve ne yapcağımı bilmiyorum:(

seni çok iyi anlıyorum son 2 gün hala ders çalışasım var kafam sankı bomboş bütün sene ders çalışmamışım gibi...

ama artık yapacak birşey yok...

sakin ol ne biliyorsan onu yap

ilk 15 dakika çok önemli paniklersen sınavda hemen gözlerini kapat,derin derin nefesler al sakinleşinceye kadar 1 2 dakika nefes alarak bekle sonra devam et allah yardımcın olsun en güzel yerlere atan inşallah:16:

ay kızlar bende giriyorum :18::18::18: ne olur bugün birbirimize bol bol dua edelim :( Allah yardımcımız olsun hepimizin... inşAllah bildiklerimizi yaparız.. 2 şık arasında kaldıklarımızı da doğru işaretleriz.. bol bol zamanımız kalır boş bıraktıklarımıza geri döneriz... :1: birde sakın haaa ilk işaretlediğinizi silip değişitmeyin emin değilseniz :1:

bu girdiğim kaçıncı sınav bilmiyorum ama bu kadar heyecanlandığımı bilmiyorum allah duamızı kabul etsin bize yardım etsin ogün sabah sade kahve içsem işe yarar mı acaba dikkatimi daha da toplamak için bununla ilgili bir fikri olan varmı ?

ben kahvesiz girmem sınavlara hatta evde içerim sınava gıderım bır de sınav saatını beklerken okulda içerim. bana yarıyor:46:

Son düzenleme:
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar,rahat olun,sakin olun,düşününki yarın olup bitecek ve stresinden kurtulmuş olacagız,dogrusuyla yanlışıyla bitmiş olacak,sakin olun,stres çok şeyi götürüyor bunu düşünün ve allahın izniyle yapacagım diyerek girin...

Back
X