- 30 Ekim 2025
- 2
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi BIRPAPATYAM
En baştan başlayarak anlatmam gerekiyor.Bundan 2 sene önce özel güvenlik kartı aldım ve psikoloğun verdiği 500 adetlik sorular oluyor neyse girdim bildiğiniz 3 saat sürdü ve ben o karmaşık soruları göre göre kötü oldum  çok sıkıldım bunaldım nefes alamadım işte ama geçtim yani aradan 1 ay sonra da özel güvenlik sınavına girdim sınavdan önce kahve içtim acaba omu tetikledi diye düşünmedim değil girdim sınava yapamıyorum odaklanamıyorum bayılacak gibi oluyorum çıkıp gidicektim nerdeyse millete kendi durumumuda göstermemek için iyiymiş gibi davranıyorum ama içten içe çatladım resmen ama o da bitti yani geçtim ondan en son olandan sonra sınava girme korkum çok arttı derslerim iyi test beni korkutmuyor yaparım diyorum ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorum önceki sene bu yaşadıklarımdan dolayımı bilmiyorum sınav yerime kadar yanlış gitmiştim doğru olsaydı bile çok gariptim yine aynı düşünceler vardı ve insanlar yanlış yerdi ve giremedim şimdi seneye bir daha var ve ben böyleyim bana destek olur musunuz napmalıyım ya da nasıl davranmalıyım nasıl toparlama bilirim geçmiş bende var sürekli?