Sınava 1.5 ay kala değişen etüt sistemi!

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Kızlar konuya nereden başlasam bilemiyorum.Okadar sinirliyim kiii!
Ben bu sene sınava ikinci kez hazırlanıyorum.Yani bu sene gerçekten kazanmak zorundayım.
Ama dersanemiz saolsun son dakika golü attı gibi bişey.
Sınava 1.5 ay kala etüt sistemini değiştirdi.Normalde sorusu olan yada etüt almak isteyen öğrenci gidip hocayla konuşur boş bi zaman ayarlar etüt alırdı.Böyle olunca etüt istemeye çekinenler varmışta yeni bi sistem getirdiler.19-20 yaşındaki adam neyden çekiniyorsa!Şimdi bikaç gün önceden bizden kağıt topluyorlar istediğimiz etütleri yazıyoruz.Sınıf öğretmeni gibi bi hocamız var ona veriyoruz.O bize en fazla 2 yada 3 etüt yazın o kadar öğrenci var gelmez deedi.Düşünün koskoca haftada 2 en iyi ihtimalle 3 etüt gelecek.Biz iki kız arkadaşımla aptal gibi iki ders yazdık hocayı dinleyip.Neyse biz ilk hafta kağıtlarımızı verdik.etüt saatlerimiz açıklandı.Millete 4 etüt konmuş bize 1er etüt.Kimbilir kaç tane yazıp verdiler kağıdıda 4 tane gelmiş!Üstüne üstlük bizim her cuma öğleden sonra denemelerimiz var bi baktım denemede olduğum saate gelmiş etütüm.Zaten koskoca haftada bir etüt koymuşlar ona da giremedim.Giittim hocayla konuştum ilk hafta deneme süreci böyle aksaklıklar olabilir falan filan.Neyse ikinci hafta oldu yine açıklandı etütler.Bi baktım hafta sonu sabahın körü bir etütüm var.ve yazmadığım bir dersten!Kafaalarına göre bi etüt verilmiş madem niye bize istediğimiz etütleri yazdırıp kağıt toğluyosunuz ve o haftada sadece bi etüt.Hocaya sordum neden böyle bi durum oldu diye.Herkese sorunu olan dersten veriyorlarmış.Bana geometriden verilmiş.Güya denemelere bakıyorlar etütleri verirken aama ben geometride 10 soruda 7netin altına hiç düşmedim.Ortalamanında çok üstündeyim!
Yine sesimi çıkarmadım ama geçen hafta olan beni çileden çıkarttı.Hocaya etütler verilmeden söyledim hafta sonu şehir dışında olacağım lütfen hafta içi olsun etütüm dedim.Ve yine hafta sonuna yine istemediğim dersten vermişler etütü çıldırcam artık.Gittim kavga ettim.Bu ne böyle diye.O etüte de giremedim tabi!
Bu hafta 2 etüt vermişler saolsunlar ama hiçbişeyden anlamayan 2 stajer hocaya!
Bize yazılırken söylenen asla etütlere ya da derslere stajer hocalar girmeyecek.Hafta için hergün sınıfça ygs çalışmaları olacaktı son bir ay.Hocalar eşliğinde konu anlatımı yada soru çözümü şeklinde.Onlarıda yapmadılar sözde öğleden sonra etüt vercekler diye.E o da yok.Sınava 3 hafta kaldı hale bak .Çıldırcam valla.
Bugün bide 12. sınıfların etüt listeleri asılmış bakıyoruz bi öğrenciye 4-5 etüt bize yok.
Napayım needeyim bi akıl verin nolur

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum.aynı durumlar olmasa da benzerleri bizde de başladı bugün.12ler rapor almışlar. Allahm dersaneye bir gttim bugün. O ne öyle? Ucuzluk var sanki duyan gelmiş! Ses,gürültü,kıyamet... Allahm her yerdeler... Soru sorcaz onlar,kantnde onlar her yerdeler ya! Zaten küçük dersane... Ve bizim ders programmz değşmiş. Sözelcyz alakasız bir ders konmuş! İsyan ettik gttk idareye topluca ama bişey çıkmayacak sanırım! Haftada 3 gün olan ders günümüz 2ye indi! Niye? Denemelr öğleden sonra normalde. 12ler! Ses yaptkları için öğleden önceye alınmış! Ve tekra o gün ders falan yok! Ne rahatlar ya! Resmen iplemiyolar!! 12ler nye bu kadar kıymetliyse???

mezunlar kimsenin umrunda değil:l
geçen sene kazanamamış adam bu senede kazanamaz gözüyle bakılıyor.Ama öğrenci öğrencidir.Bizde para ödüyoruz oraya.Buna hakları yok!

yahu ne biçim sistemleri var bu dersanelerin?sınava bu kadar zaman kala sistem değiştirmekte nedir?tamam dersane kalabalıktır yetişemiyorlardır kabul ama buna başka bi çare bulabilirler fazla stajyer alırlar vs
az önce buraya yazan bi arkadaş için de yazdım madem onlar ticari açıdan bakıyor sizde ticari açıdan bakın olaya boş gördüğünüz her hocaya her dakka gidin gerekirse günde on kere gidin.sizin açınızdan önemli olan onların sistemi değil sizin yapamadığınız soruları halletmeniz.
ne yaparlarsa yapsınlar umursamayın sınavınıza az kaldı moraliniz yüksek olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde de çıkışta etüt oluyor
fazla soru soran olmadığı için randevu almasak da oluyor
bizi de hoca hep redetti
tenefüste giderim kahvaltı edicem
sonra giderim çay içiyorum
sonra giderim çıkışta gel
çıkışta giderim yemek yicem ya da kafam çok yorgun vs...
Tuhaf tuhaf insanlar
hocalaran paramızla hakaret yeyip duruyoruz
ben hocayla tartıştım öyle düzeldi
ama şimdi de hafta sonu öğrencileri başladı
onlarla konuşacaz diye biza bakmıyorlar
hoca hamile olmuş ders programı değişiyor
hoca erslere gelmiyor
sonra telafi edeceğim diye saatte 200 km ile gidiyor
başkalarına endeksli ders değişiyor
Bıktım valla
git kavga et
onlar anca bundan anlıyorlar
herkes öğretmen olmasın ya!

Yahu ailenizi gönderin bu kadar dertleneceğinize, bakın nasıl işe yarıyor.

Yahu ailenizi gönderin bu kadar dertleneceğinize, bakın nasıl işe yarıyor.

mantıklı... bir sürü para döküp gönderiyor aileler, günah yazık... siz aynı bu şekilde şikayetçi oldunuz mu durumdan? sanırım ben ortalığı yıkardım, topu ailenize atmak en mantıklısı gibi gerçekten de... bu tarz olayları şikayet edebilecek yerler var mı ki, en azından göz korkutma amaçlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…