- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ne sinavi?arkadaşlar sınavım kötü geçti
var mı çok çalıştım hedefime ulaştım diyen?
Bir arkadaşım klinik çook kolaydı hepsini yaptım temel de fena değildi dedi. Ben de girdim sınava o klinik nasıl çok kolay olabilir ya. Anlamadım derecelik bir öğrenci de değildi. Som zamanlarda çalıştı. Moralim çok bozuldu, benim baya kötü o zaman
Ben doktor olup da boşta kalanı duymadım. İllaki başarırsın sen 6 yıl ne zorluklar gördün.valla herkes hayvan gibi çalışıyor
ben de mutsuzum sonuçlarım kötü. baktın mı cevaplara
Ben doktor olup da boşta kalanı duymadım. İllaki başarırsın sen 6 yıl ne zorluklar gördün.Kolay mı tıp okumak Basaracaksin inşaallah
Yaparsın sen hiç canını sıkma. Rabbim yardımcın olsun kuzumcanım ya çok sağol :) illa ki insan bi yere girer istese ben de girerim aldığım puanlarla ama istediğim yere yetmiyor puanım sıkıntı o :) bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız ehehe
Doktor insan çalışmaya alışıktır.mutlaka başarırsınız.çalışmadım diyenlere inanmayın.en çok onlar çalışıyor.benim bugün 7 saat çalışmam gereken bir sınavım var yarın ama daha 1 saat anca çalışabildim
Ben de bir mülakata hazırlanıyorum ama kısmet galiba bu işler. Arkadaşım hiç çalışmadan geçmişti ben de çalışıp kalmıştım. Çalışıp kendimizi rahatlatalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?