sınavım var ama.....

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
arkadaslar bu sene mezun oluyorum ve üds ye girmek istiyorum ama bazı sebeplerden dolayı kursa gidemeyeceğim.ingilizce temelim var ve kendi basıma hazırlanmak zorundayım.kaynaklarla ve internet yardımıyla üds veya kpds ye kendi kendin hazılanan varmı?bana ne önerirsiniz kızlar kaynak site veya çalısma tekniği her tavsiyeyi merakla bekleyeceğim kızlar

seyfi hoca diye arastır netten.. sitesi var, kendi basıma calısıcam diosun die aklıma o geldi.. üye ol ordan üds için bir sürü kaynak vede kelime ezberleme programı indirebilirsin çok faydalı programlar var
basarılar

zeynep arkadaşa katılıyorum,seyfi hoca eskişehirde çok iyi bir hocadır,benim arkadaşlarım seyfi hocanın kaynaklarıyla 80 puan aldılar üds den,kesinlikle tavsiye ederim.

zeynep arkadaşa katılıyorum,seyfi hoca eskişehirde çok iyi bir hocadır,benim arkadaşlarım seyfi hocanın kaynaklarıyla 80 puan aldılar üds den,kesinlikle tavsiye ederim.

Kardeşim ÜDS Seyfi hoca'nın kursunda hazırlandı. Yanlış hatılamıyorsam ilk sınvda 70 li bir puan almıştı, ikincide 86

Back
X