V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #1 Hanımlar hanımlar Hayatımda ilk ders derslere girdim 2 3 gün dışında şimdi de sınav zamanı gelip çattı.... Konular yetişmiyor sabahlıcaz mecbur ama bende saçma salak bir rahatlık var... Ki ben normalde panik yapardım.. Neyin rahatlığı bu acaba umarım derslere girme rahatlığıdır... Ya da heyecanımı mı kaybettim bilmiyorum Uyanık kalmak için de önerilerinizi bekliyorum.
Hanımlar hanımlar Hayatımda ilk ders derslere girdim 2 3 gün dışında şimdi de sınav zamanı gelip çattı.... Konular yetişmiyor sabahlıcaz mecbur ama bende saçma salak bir rahatlık var... Ki ben normalde panik yapardım.. Neyin rahatlığı bu acaba umarım derslere girme rahatlığıdır... Ya da heyecanımı mı kaybettim bilmiyorum Uyanık kalmak için de önerilerinizi bekliyorum.
M Maviiiii000 Guru Kayıtlı Üye 17 Eylül 2014 2.458 2.484 333 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #2 Bence sabahlayacak kadar ders çalışmanız gerekiyorsa öneti okumaktan çok ders çalışmanız lazım. En iyi anladığınız teknikle öğrenerek ilerleyin
Bence sabahlayacak kadar ders çalışmanız gerekiyorsa öneti okumaktan çok ders çalışmanız lazım. En iyi anladığınız teknikle öğrenerek ilerleyin
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #3 Maviiiii000 .!.: Bence sabahlayacak kadar ders çalışmanız gerekiyorsa öneti okumaktan çok ders çalışmanız lazım. En iyi anladığınız teknikle öğrenerek ilerleyin Genişletmek için tıkla... Yani beynim yumurta kapıya dayandığında açılıyor sadece ilk kez yapmıyorum... Ama ilk kez paniklemiyorum
Maviiiii000 .!.: Bence sabahlayacak kadar ders çalışmanız gerekiyorsa öneti okumaktan çok ders çalışmanız lazım. En iyi anladığınız teknikle öğrenerek ilerleyin Genişletmek için tıkla... Yani beynim yumurta kapıya dayandığında açılıyor sadece ilk kez yapmıyorum... Ama ilk kez paniklemiyorum
C ChillOutt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2018 6.543 20.637 268 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #4 O telefonu sakince birak ve burdan uzaklas:)
beautifulsweet #HayatEveSığar Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Nisan 2018 1.992 5.258 108 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #5 Kk bağımlılık yapıyor telefonu sakla ve yerini unut. Şekersiz kahveleri dayamak zorundasın.
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #6 beautifulsweet .!.: Kk bağımlılık yapıyor telefonu sakla ve yerini unut. Şekersiz kahveleri dayamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Aboooooo kutsal görev
beautifulsweet .!.: Kk bağımlılık yapıyor telefonu sakla ve yerini unut. Şekersiz kahveleri dayamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Aboooooo kutsal görev
3nity Nirvana Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 14.624 62.313 598 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #7 Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya kalmis, tecrübelisiniz:)
Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya kalmis, tecrübelisiniz:)
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #8 turuncupijama .!.: Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya , tecrübelisiniz:) Genişletmek için tıkla... Hahahah tabiki farklı aksiyon yahu hepsi yetişmezse yetişenler tam olsun ne yapayım. Vize gibi bir sınav
turuncupijama .!.: Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya , tecrübelisiniz:) Genişletmek için tıkla... Hahahah tabiki farklı aksiyon yahu hepsi yetişmezse yetişenler tam olsun ne yapayım. Vize gibi bir sınav
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 4 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #9 turuncupijama .!.: Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya , tecrübelisiniz:) Genişletmek için tıkla... Hahahah tabiki farklı aksiyon yahu hepsi yetişmezse yetişenler tam olsun ne yapayım. Vize gibi bir sınav
turuncupijama .!.: Ne sınavı Bu? Bir şey olmaz, kendinizi öğrenmissiniz ondan rahatsiniz. Denemişsiniz, daha önce de son dakikaya , tecrübelisiniz:) Genişletmek için tıkla... Hahahah tabiki farklı aksiyon yahu hepsi yetişmezse yetişenler tam olsun ne yapayım. Vize gibi bir sınav