• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınavlar Derdi

MasalBT

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
87
49
298
29
Öncelikle merhaba herkese , benim için önemli bir şey sormak istiyorum. Atatürk üniv. AÖF vize sınavlarım var ve gidebilecek durumda değilim vu sabah ayağımda bir burkulma meydana geldi ve akşamın geç saatinde zor bela işten döndüm ayağımın ağrısına bile yürüyüp gidebilecek mecalim yok. Atatürk AÖF te okuyan varsa veya bilen beni bilgilendirebilir mi ? Vizelere girmeden finallere katılma hakkım var mıdır ?

Öncelikle merhaba herkese , benim için önemli bir şey sormak istiyorum. Atatürk üniv. AÖF vize sınavlarım var ve gidebilecek durumda değilim vu sabah ayağımda bir burkulma meydana geldi ve akşamın geç saatinde zor bela işten döndüm ayağımın ağrısına bile yürüyüp gidebilecek mecalim yok. Atatürk AÖF te okuyan varsa veya bilen beni bilgilendirebilir mi ? Vizelere girmeden finallere katılma hakkım var mıdır ?
Vize zorunlu değil, ancak yüksek puan almanız gerekir finalden

Auzefte vizeye girmesen de finale girebiliyorsun muhtemelen onda da vardır. Geçen sene bir derste öyle yapmıştım finalden yüksek almak gerekir ama

sıfır bilgi ile gireceğim maalesef çalışıp girsem geçme durumum olur mu , geçerli not 35 diyorlar
Auzefte de 35. Bizim vize sonucu açıklandı sadece ünite özeti ünite soruları ve çıkmış soru çözerek 100 aldığım ders bile var umutsuz olmayın :D

Back
X