• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavsız ikinci üniversite

zyx321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
1.238
17
88
İzmir
kızlar benim bir derdim var.öğretmenlik yapıyorum 3 yıldır ücretli şekilde .kadrolu olamadığım için okulda bazen çok sorun yaşıyorum.bir kere heran işten çıkartılma gibi bir durum söz konusu olabiliyor ücret konusuda malum.öğretmenlik çocukluktan beri hayalim olan meslekti gençlik dönemimde bazı sebeplerden ötürü açıköğretim yazmak zorunda kaldım ve o zaman 4 tane bölüm seçme hakkı vardı.işletme okudum.şuan işletme mezunlugu sayesinde öğretmenlik yapsamda bu bölümü okuduğuma pişmanım.örgünde okuma şansım yok artık belli bir yaşa geldim 27 oldum örgün okusam çalışmayıp okula gideceğim babama kalıcak benim masraflarım.çalışıp okusam cok zor olucak.çalışarak devamsızlık sorunu olmadan okumak istiyorum .sınavsız ikinci üniversite fırsatından yararlanıp rehber öğretmenlik istiyorum.bunun için iki seçeneğim var ya felsefe okumalıyım yada sosyoloji okumalıyım ekim ayında bir tercih yapıp tekrardan başlayacağım çünkü okumanın yaşı yok bitirdiğimde 32 olucam.cok geç sayılmaz hala öğretmen olabilirim ve bu 4 yıl öylede böylede geçicek.açıköğretimde sınavlara giricem sadece fırsat buldukcada bir işte çalışırken boş zamanlarımda derste calısabilicem bu arada evlenirimde belkı cocugumda olur bu 4 yılda okulda bitmiş olur.
derdim şu felsefemi yazayım sosyolojimi ve neden.hangisi daha iyi sizce.

Back