Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben tapu ve kadastro genel müdürlüğüne atandım işler çok yoğun riskli bedensel engelliyim kaldıramıyorum yükü işyerinin fiziki koşullarıda bana uygun değil asaledim tasdiklenmeden hastahaneye geçebilirmiyim yardım edermisiniz arkadaşlaR
Senin fiziksel bedensel şartlarına uygun şekilde iş verilmesi lazım aslında. Ama yeni başlamışsın işe belki alışacaksın. Hiçbir iş kolay degil ki. Zorlandığın noktada amirlerine belirt zorlandığını anlayışlı olacaklardır. Ama bildiğim kadarıyla kurumlararası geçiş öyle kolay olmuyor sınavsız.
ben tapu ve kadastro genel müdürlüğüne atandım işler çok yoğun riskli bedensel engelliyim kaldıramıyorum yükü işyerinin fiziki koşullarıda bana uygun değil asaledim tasdiklenmeden hastahaneye geçebilirmiyim yardım edermisiniz arkadaşlaR
bulunduğunuz kurumun personel daire başkanlığını arayın.
bildiğim kadarıyla eş durumu, bakıma muhtaç aile ve sağlık sorunları vs gibi durumların kanıtlanması halinde asalet tasdik edilmeden dahi yer değiştirme olabiliyor.
ya da en azından daha uygun bir pozisyona geçmeniz söz konusu olabilir.
657 misiniz 4b li misini tam bilemiyorum ama mevzuatı bir okuyun. olmadı memurlar nette bir başlık açıp sorun onlar bu işin kurdu olmuş durumdalar.
bulunduğunuz kurumun personel daire başkanlığını arayın.
bildiğim kadarıyla eş durumu, bakıma muhtaç aile ve sağlık sorunları vs gibi durumların kanıtlanması halinde asalet tasdik edilmeden dahi yer değiştirme olabiliyor.
ya da en azından daha uygun bir pozisyona geçmeniz söz konusu olabilir.
657 misiniz 4b li misini tam bilemiyorum ama mevzuatı bir okuyun. olmadı memurlar nette bir başlık açıp sorun onlar bu işin kurdu olmuş durumdalar.
merhaba.. arkadaşın bahsettiği başka kurum.. sizin söylediğiniz aynı kurum oluyor. Yani başka kuruma geçiş yok asalet olmadan.
Özür grubu atamaları(eş durumu, hastalık vs.) bunlarda asalete bakılmaksızın AYNI KURUM içinde ataması yapılabiliyor. BAŞKA KURUM olmuyor.
Bende eş durumu tayini düşünüyorum atamaları çok araştırdım ordan biliyorum. Aynı kurum başka kurum ifadeleri sıkça yer alıyor yönetmeliklerde.