sınavsız kurum değiştirebilen varmı arkadaşlar acil::((

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben tapu ve kadastro genel müdürlüğüne atandım işler çok yoğun riskli bedensel engelliyim kaldıramıyorum yükü işyerinin fiziki koşullarıda bana uygun değil asaledim tasdiklenmeden hastahaneye geçebilirmiyim yardım edermisiniz arkadaşlaR

canım ya üzüldüm istediğin gibi olmamasına benim fikrim yok ama bilen biri yardımcı olacaktır sana

Senin fiziksel bedensel şartlarına uygun şekilde iş verilmesi lazım aslında. Ama yeni başlamışsın işe belki alışacaksın. Hiçbir iş kolay degil ki. Zorlandığın noktada amirlerine belirt zorlandığını anlayışlı olacaklardır. Ama bildiğim kadarıyla kurumlararası geçiş öyle kolay olmuyor sınavsız.

Son düzenleme:

bulunduğunuz kurumun personel daire başkanlığını arayın.
bildiğim kadarıyla eş durumu, bakıma muhtaç aile ve sağlık sorunları vs gibi durumların kanıtlanması halinde asalet tasdik edilmeden dahi yer değiştirme olabiliyor.
ya da en azından daha uygun bir pozisyona geçmeniz söz konusu olabilir.

657 misiniz 4b li misini tam bilemiyorum ama mevzuatı bir okuyun. olmadı memurlar nette bir başlık açıp sorun onlar bu işin kurdu olmuş durumdalar.

Sebboyy zaten ömss ile atandı ona uygun kadro değil miydi yani şuan onu düşünüyorum. :44:

asaletiniz tasdik olmadan başka kuruma geçemezsiniz. mevzuatlarda geçer bu. kurum yönetmeliğini okumanızı tavsiye ederim en sağlıklı bilgiyi ordan edinebilirsiniz.

bilgisayar işletmeni olarak atandım oturarak yapılıyor bütün işlemler tapuda ama çok ağır işler demek istediğim oydu sevgi meleğim

Son düzenleme:

merhaba.. arkadaşın bahsettiği başka kurum.. sizin söylediğiniz aynı kurum oluyor. Yani başka kuruma geçiş yok asalet olmadan.
Özür grubu atamaları(eş durumu, hastalık vs.) bunlarda asalete bakılmaksızın AYNI KURUM içinde ataması yapılabiliyor. BAŞKA KURUM olmuyor.
Bende eş durumu tayini düşünüyorum atamaları çok araştırdım ordan biliyorum. Aynı kurum başka kurum ifadeleri sıkça yer alıyor yönetmeliklerde.

bilgisayar işletmeni olarak atandım oturarak yapılıyor bütün işlemler tapuda ama çok ağır işler demek istediğim oydu sevgi meleğim

asaletin tasdiklenmeden kurumlar arası geçiş yapamazsın..ha tasdiklenince de torpilin varsa geçersin..

nakil çok çok zordur tatlım,hepimiz istiyoruz ama olmuyor çok zor bu işler..

ben yeniden sınava giricem san da tavsiye ederim inan öylesi daha kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…