Sinbo ka, yz alma makinas

hamarat-bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
93
0
86
İzmir
ben sinbonun kaş yüz alma makinasını aldım bir aydır kullanıyorum şimdilik memnunum hiç sorun yaşamadım
bıyıklarımı alıyorum iple alınmış gibi hem tahriş etmiyor hemde çok çıkartmıyor.:lepi:

kil kokleri belli olmuyor mu kizlar??iyiyse bende alayim sacim haric hepsi uzuyorda hemennnn:gitme:bas edemiyorum artik..

annnnnnnaaaaa o ne laaa
çok cahal kaldık iyi mi?
biisi çıbık açıklasın konu sahibesi arkideşim anlatabilir misin
nedir ne değildir nerden alınır kaç geymedir vs vs vs... :)))))))

ewet ucunda tarakli biryeri var sadece killari uzerinden aliyor..hep goruyordum ama almayi dusunmedim cunku yuzeysel aliyor..peki killari kalinlastirmiyor mu??eger cok kullanisliysa alabilirim..

Son düzenleme:
kaşlar ve bıyıkları yüzelsel alıyorsa kıl kökleri siyah siyah görünür kuaförde bile tam alınmadığında batıklar iğrenç görünüüyor

deli misiniz kullanılır mı hiç o alet? bana hediye olarak gelmişti seneler önce ama kullanmayı aklımın ucuna bile getirmedim. çünkü resmen jilet. herhalde erkek bıyığı gibi olur bıyıklaımız onu kullanınca:)

deli misiniz kullanılır mı hiç o alet? bana hediye olarak gelmişti seneler önce ama kullanmayı aklımın ucuna bile getirmedim. çünkü resmen jilet. herhalde erkek bıyığı gibi olur bıyıklaımız onu kullanınca:)

bizde biyiklarimizi kivira kivira dolasirizzzzsengözlerimebaksanab:roflol:

Back
X