1 yıl önce saç kurutma makinesi aldık.2-3 kullanımdan sonra makinenin ucundaki plastik aparat eridi,çöpe attım.o şekilde kullanmaya devam ettim.bu sabah saçlarımı dalgalı olsun diye vigo aparatıyla yapmak istedim.ve tüm saçlarım tamamen yandı.tutam tutam koptu.uzun saçı sevdiğim için 2 yılda bir kesimini yaptırırım.şu an elime tutam tutam parça parça saç kopukları geliyor.sadece uçları yanmış olsa kestiririm,kökü bende nede olsa der sineye çekerdim.köklerinde bile yanıklar var.ancak kafamı kazıtarak kurtulabilirim yanık saçlarımdan.kelimenin tam anlamıyla depresyona girdim.fotograflarıda ekteEki Görüntüle 1209824
Eki Görüntüle 1209825
Eki Görüntüle 1209826
sağol canım.bu gün kestirdim.ama kökünden kestirsem ancak kurtulabilirim.kuaförüm şaştı kaldı haline.bu sabah kestirmeden önce yine tutam tutam döküldü
makinen bozukmuş geçmiş olsun talihsizlikler olabiliyor çok fena olmuş senin, bana da bir kere elektrik çarpmıştı saç kurutma makinesinden, markası roventa idi.
Ben oldum olasi kurutma makinesine karsiyim çok fazla elektrik yayiyor bu zaten sagligimiz için çok zararli insallah en kisa surede saclarin tekrar yerine gelir canm çok geçmiş olsun