Sincan lokman hekim hastanesi k.doğum?

bihayaldi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
1.861
1.152
83
Arkadaslar sincan lokman hekim e giden yada doğum yapan onerebilecegi bi dr olan var mı acaba ya evime yakın olduğu için orayı düşünüyorum ama karar veremedim

Merhaba . Bi dönem oraya bahar hanıma gittim ama sonra sincan koruya gectim

cevap için teşekkürler umarım sincan korudan memnunsunuzdur.

Biz başka bir bölüme gitmiştik. Hastane olarak beğenmedik pek ama doktorumuz gayet iyiydi.

cevap için teşekkürler umarım sincan korudan memnunsunuzdur.

Biz başka bir bölüme gitmiştik. Hastane olarak beğenmedik pek ama doktorumuz gayet iyiydi.

Bende o yüzden değiştirdim zaten yoksa dr umdan memnundum ama hastane xok kötü xok basık korudan memnunum ama ordaki dr umda istanbul a taşınıyor tekrar dr arayisindayim maleedef

Bende o yüzden değiştirdim zaten yoksa dr umdan memnundum ama hastane xok kötü xok basık korudan memnunum ama ordaki dr umda istanbul a taşınıyor tekrar dr arayisindayim maleedef

benim de aklımda medical park var ama doğum ücreti çok pahalı

muayene iyi bayaa ama ahh doğum da biraz daha uygun olsaydı

benim de aklımda medical park var ama doğum ücreti çok pahalı

muayene iyi bayaa ama ahh doğum da biraz daha uygun olsaydı

Evet xok pahali medicalpark . Koruyu tavsiye ederim orda hüseyin pehlivan var harika bi dr benim önceliğim bayan olduğu için kararsizim bence onu bi denemelisin

Evet xok pahali medicalpark . Koruyu tavsiye ederim orda hüseyin pehlivan var harika bi dr benim önceliğim bayan olduğu için kararsizim bence onu bi denemelisin

benim de önceliğim bayan doktor

medical 85 tl muayene bence uygun koru 116 sonuçta ama işte doğum ücreti fena

benim de önceliğim bayan doktor

medical 85 tl muayene bence uygun koru 116 sonuçta ama işte doğum ücreti fena

107 değil mi korunun ücret ? Doğum ücreti de 2bin diye biliyorum . Bi de bazı kurumlarla anlaşması var korunun biz 75 lira gibi bişey Ödüyoruz doğum da 1600 e geliyor

107 değil mi korunun ücret ? Doğum ücreti de 2bin diye biliyorum . Bi de bazı kurumlarla anlaşması var korunun biz 75 lira gibi bişey Ödüyoruz doğum da 1600 e geliyor

pardon canım 107ymiş

75 de bayaa iyi ama senin doktorun ayrılacak demiştin değil mi?

hangi doktora geçeceksin

pardon canım 107ymiş

75 de bayaa iyi ama senin doktorun ayrılacak demiştin değil mi?

hangi doktora geçeceksin

Evet canım günay hanım ayrılıyor hala karar veremedim ya faika hanim a geçeceğim ya da gözümü karartip hüseyin beye geçeceğim hala kararsizim anlayacagin

Evet canım günay hanım ayrılıyor hala karar veremedim ya faika hanim a geçeceğim ya da gözümü karartip hüseyin beye geçeceğim hala kararsizim anlayacagin

anladım canım gidince yorum yazarsan çok memnun olurum :)

Medical parkta dogum ücreti 3830 lira. Buna çok derken az önce aydan biri nin 10000 liraya dogum yaptırdıgını duydum ve hala şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…