sincan lokman hekim mi asla!

nisanyagmuru06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
49
2
86
Ankara
arkadaşlar 1.5 ay kadar önce sincan lokman hekimde doğum yaptım yapmaz olaydım.beni bin pişman ettiler. ne doktoru ne hemşiresi ne anestezi uzmanı hiç birinden memnun kalmadım.ilk doğumumu bu kadar kötü bişekilde hafızama kazıdılar.
suyum gelince apar topar gece hastaneye gittik. herşey normaldi 3 santimde açılmam vardı. beni odaya attılar ne gelen var ne giden. bir ara hemşire gelip damar yolu açtı ama onu bile ancak 5 kerede açabildi.sancılarım arttı ama hala gelen giden yok hemşireyi çağırıyoruz surat bir karış.nst cihazını bile doğru düzgün takamadı. neyse benim açıklık 5 santim oldu sancıdan kıvranıyorum. doktorla hemşire kollarını kavuşturmuş bana bakıyorlar. daha ne kadar sürer bu sancı diyorum suratları asık daha bu ne ki yarına ancak doğurursun diyorlar ama zaten benim sancım 2 dk ya düşmüş.bende korktum ve beni sezeryana alın dedim.tabi gözleri parladı hemen hazırlıklar yapıldı. ameliyathanede spinal anestezi olmak istediğimi söyledim.sırtımdan iğne yapıldı ancak dozunu ayarlayamamışlar uyuşmadım.tabi sonra tamamen uyuttular.sezeryandan sonra sabah pansumana geldi hemşireler. o da ne gördüğüme inanamadım. her tarafım mosmor ve dikişim kanıyor.tabi doktor çok çok sonra geldi kontrole. bişey olmaz deri altına kan sızmış ondan morarmışsın dedi.aradan bi hafta geçti iyice kötüye sardım.ayağa kalkamaz oldum dikişlerin üstünde kocaman bir şişlik dikişlerde gerginlik.bebeğimin mutluluğunu bile doğru düzgün yaşayamadım.doğumdan sonra üç hafta boyunca hastaneye git gel yaptım.
şu an bunları yazarken bile elim ayağım titriyor. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreçten geçtim.bunları doğum yapacak olanları korkutmak için yazmıyorum ama lütfen acemilere kendinizi teslim etmeyin.Doğum çok önemli bir süreç. aylarca beklediğiniz an kabusa dönmesin.
Baya yazmışım ama inanın daha detaylara bile girmedim.uzun lafın kısası lokman hekim mi asla diyorum

ben sadece etlik lokman hekımdekıler becerıksız sanıyordummm demekkıordakılerde farksızdegılmıss.benn dogum ıcın gıtmedımm evım cok yakın oldugu ıcın cok hasta oldugumda dırek kendımıoraya atıodumm amaher seferındee delik deşik kollar bır saat damardan kan almaya çalışan bir hemşiree cebelleşiyor benımlee..yahuuu bunlar nasıl saglık okumuslar aklım almıyorrr..bırde özel guya ama calısanların ukalaa ve işbilmez olmalarıı insanı çileden cıkarıyorr ...işiii ticarethaneye dökmüşlerrr baska bişey degilll!!! sizede cok uzuldum cok gecmıs olsunnnnn

teşekkürler gerçekten üzücü şeylerdi ama geçti nihayet. bende anlamıyorum nasıl özel hastane burası. ama aslında suç bizde gitmeyeceksin gidenleride uyaracaksın ondan sonra nasıl kendilerine çeki düzen veriyorlar.devlette atanamayan deneyimsiz beceriksiz hemşireleri topluyorlar sanırım.biz bu doğum sürecinden sonra hemşireyi başhekim yrdımcısına şikayet ettik bize işten çıkaracaklarını söylediler ama ne kadar doğru bilemiyorum. en kötüsü de devletin bu konuda bi yaptırımı yok. devlet hastanelerinde kileri şikayet ettiğinde soruşturma falan geçiriyorlar ama devlet özel hastaneye karışamam diyor.

ay ben de tam oraya gitmeyi düşünüyordum şu an kafam karıştı. ankarada özel hastane fiyatları uçmuş durumda. napıcam bilemedim!

hangi doktor yaptırmıştı acaba doğumunuzu?? nolur cevap yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…