sindirim sistemim karmakarışık:))((

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
Allahıma binlerce şükür bize bir bebek daha nasip etti ama sindirim sistemim altüst kızlar yardım.11.haftamdayım.ikinci gebeliğim.ilk hamileliğimi anlamamıştım bile hiçbir rahatsızlığım olmadı.ama bu sefer tüm iç organlarım isyanda.çok fena hazımsızlık çekiyorum,midem akşamları balıkçı takası gibi bir o yana bir bu yana sallanıyor.herkes sabah bulantısı der ben akşamları yaşıyorum bulantı.yemeği üç dört parti yiyorum.çok fena kabızım çoğunlukla.ama o kadar kabızlığın ardından,güneşli günün ardından gelen fırtına gibi ishal geliyor.o da beni bitiriyor.yoruluyorum.konuşurken nefesim yetmiyor sanki kalbim çıkacak gibi.tansiyonum kan değerlerim çok şükür iyi.biraz kilo fazlam var.azcık tontonum.ama o kadar değil.onun da etkisi vardır biraz belki.dr um normal diyor.ben de biliyorum olabilir.ama bu sıkıntılar hafifletmenin bir yolu var mı?bi yardım edin lütfen:50:/

Son düzenleme:
canım benim de bulantılarım hiç durmaksızın devam ediyor 7. haftamdan beri... onun bir çaresi gerçekten yok :( 2 kere ilaç içtim ama hiçbir işe yaramıyor... kabızlığa gelince ben az kalsın ölecektim o dertten... ıkınmaktan da korkuyordum :( allah korusun bebeğime bir şey olur diye :( ama benim kabızlığımın nedeni vitamin ilacımmış... doktorum bana decavit vermişti... ondan olduğunu keşfettim ve bir sonraki kontrolümde de değiştirdi ilacımı devtelin ödemediği ama çok şükür kabızlık yapmayan bir ilaç yazdı ve şimdi rahatım...

bulantılarım geçen haftaya göre çok azaldı... inşallah senin d egeçer en kısa zamanda
allah hepimizin yardımcısı olsun... bebeklerimizi korusun... sevgiler...

amin canım,dr um bana bağırsak yumuşatıcı verdi ama ben dayanılmaz noktaya gelene kadar kullanmak istemiyorum.sabredecez bebişler iyi olsun da....:34:

Back
X