Saç Rengi ve Saç Boyama Sinem Kobal rengi için ne yapabilirim?

efyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
81
0
36
Antalya
selam kızlar saçım bakır kahveydi sonra küllü koyu kumrala boyattım renk akınca kızıllıklar çıktı ton olarak açık istediğimden dolayı bir miktar açtırarak küllü açık kumrala boyattım ama yine hafif kızıllık var. şimdi ise sinem kobalın saç rengini yaptırmak istiyorum bu arada fotoyu nasıl koyabilirim şuanki saç rengimi ekliim dedim yardımınıza ihtiyacım var
balksz1gw.jpg

ec268ee60b1c20e5545ed8a23ac10881_1281255915.jpg

Son düzenleme:
ya canım inan bende aynı dertten muzdaribim ya :37: 2 ay önce saçımı mavi siyah yaptım sonra açırdım bakır rengi oldu sonra hoşuma gitmedi evde kendim garnier küllü kumrala boyadım çok koyu oldu bende küllü açık sarı düşünüyorum ..olur mu bilmiorum ama :43: bence sinem kobalın rengine ulaşmak için altın sarı ve açık sarıyı karıştırabilirsin çok zor diel diye düşünüyorum bu rengi yakalamak..

ya canım inan bende aynı dertten muzdaribim ya :37: 2 ay önce saçımı mavi siyah yaptım sonra açırdım bakır rengi oldu sonra hoşuma gitmedi evde kendim garnier küllü kumrala boyadım çok koyu oldu bende küllü açık sarı düşünüyorum ..olur mu bilmiorum ama :43: bence sinem kobalın rengine ulaşmak için altın sarı ve açık sarıyı karıştırabilirsin çok zor diel diye düşünüyorum bu rengi yakalamak..

saol canım yaa dibim gelene kadar beklicem kuaför açılması gerek saçının diyo senin dediğin gibi boyasam tutar mı acaba yoksa açmak mı lazım saçımı yeni açtırdığım için kopacak diye ödüm patlıyo:(

bak şimdi canım bi kere senin saçın baya bi açık gördüğüm kadarıyla ışık yanılması yoksa tabi...Sende turunculukta yok ordan rahatsın bi kre ve kolaylıkta sarı tonlarını tutturabilirsin diye düşünüyorum..Bence diplerin gelmeden yapki bu işlemi saçın 2 renk olmasın tatlım..AMA SANA TAVSİYEM GARNİER VE KOLESTON KULLANMA KOYU TUTUYOR :50: MESELA HERKES PALETTEYİ ÖNERİYO BURDA BENDE DENİCEM SENDE Bİ DENE İSTERSEN ..sonra burayada fotonu koymayı unutma ama merak ederim :9:

ok tatlım..bende 1 ay bekleyip öle boyucam sanırım..çünkü saçlarım lastik gibi sünüyo ıslakken..hatta konu açtım arkadaşlarda boyama dinlendir saçını filan demişler gözüm korktu :17:1 ay daha beklicez artık aynı anda boyatırız :81:

selam kızlar saçım bakır kahveydi sonra küllü koyu kumrala boyattım renk akınca kızıllıklar çıktı ton olarak açık istediğimden dolayı bir miktar açtırarak küllü açık kumrala boyattım ama yine hafif kızıllık var. şimdi ise sinem kobalın saç rengini yaptırmak istiyorum bu arada fotoyu nasıl koyabilirim şuanki saç rengimi ekliim dedim yardımınıza ihtiyacım var
balksz1gw.jpg

ec268ee60b1c20e5545ed8a23ac10881_1281255915.jpg

Cnm senin kendi sac rengini bende boyatmak istiyorum, kendi sac rengin nedir? Koyu kumraldan senin sac rengini nasil elde edebilirim yakmadan??

Back
X